Jobba, jobbba, jobba

Jobba, jobba, jobba. Det är i mina tankar just nu. Pengar är de snålt om och tid finns de mycket av, känns de som iaf. Nu har jag fixa så de blir några timmar på Blomsterlandet när jag kommer hem. Tänk att jag inte kunde hålla mig därifrån, jag som sa att jag inte skulle jobba där förens typ maj nästa år... Ja men de gick ju inte.

Psykologikursen nu är sååå tuff. Jag blir riktigt rädd för hur det ska gå, det är mycket att ta in. Jag vill inte att de ska gå åt skogen så jag måste ta mig i kragen och lägga ner riktigt stor energi på att göra det här bra!

Nu ser jag fram emot en härlig kväll framför teven! Hihi

Mamma och syster på msn

Häromkvällen satt jag och min syster och skrev till varandra på msn. Vi startade videosamtal men ingen hade microfon så vi fick nöja oss med bild. Men när vi var på väg att säga hejdå inser jag att jag hör henne litegrann, Hon ber mig säga något men jag skriker ut att hon inte kan höra mig, men det kunde hon visst.! Haha. Det visar sig att två okunniga flickor visst kan prata med varandra., vi har alltså suttit hela tiden o skrivit till varann fast vi kan prata med varann. Så dagen efter startar vi ett videosamtal igen och då pratar vi alla tre, mamma, Emeli och jag. Det var så härligt o se dom. Jag kände mig lite mindre ensam och blev så glad att jag lärt mig något och vi kan prata med varandra massor!!!!

Igår hade jag idolkväll med Johanna och idag kanske de blir stjärnor på is. Hahah jag är bra töntig, men jag är inte partysugen o imorn ska jag ju ändå jobba.

Ha de bra!!

Periodare...

Idag har jag och Mimmi skuttat runt på pilatesbollar i en träningsform som heter bål... det var rätt kul... men hur effektivt det var, det kan jag inte svara på. Jag var livrädd för explosionsrisken av bollen med min runda kropp men de gick bra.

Jag och Mimmi skulle väl kalla oss för "periodare"... när det gäller träning alltså! Hon jobbar ju kvällar och jag... faller ur diciplinen ibland. Men nu är vi igång och jag ska kämpa på, jag älskar ju att träna!!

Hemresa är bokad också! Både för jul och för en resa inom en lite närmare framtid. Jag trivs jättebra häruppe och älskar mitt hem som jag gör precis som jag vill i... nästan iaf men de är bra mysigt och komma till mitt riktiga hem också!Hem till allt som är tryggt och bara precis som vanligt!


RSS 2.0