Straff

Ja det finns inget annat att säga.... sen igår har jag fått mycket för mina synder....

Kom till Östersund igår och vad blev kvar på tåget? Plånboken. Jag orkar inte dra hela historien men jag ringde sj och dom sa att de inte gick att få tag på tågvärden så om plånboken fanns kvar skulle den hamna på hittegodscentralen i Stockholm. Vet ni hur det är att leva utan pengar? DET ÄR HEMSKT!!! Jag känner mig helt handlingsförlamad. Jag måste säga att jag ångrar mitt byte av bank just nu också! Jag kom på att jag hade ju mitt pass så jag kan ju hämta pengar på bankkontoret men då har dom inte kontanthantering!!! Vilken lite struntbank!! Suck och pust! Något positivt var iaf att dom hittat min plånbok på tåget, pengarna var dock borta, typ 400 kr, surt! Men den finns iaf och det känns bra, nu får jag leva med att överföra kontanter till en kompis som får hämta ut dom till mig, härligt liv!! Och så lär de vara tills jag kommer hem till Nyköping igen.

Imorn är det dags för opponering.

Massa kul!

Idag är sista dagen hemma, shit va tiden har gått fort! Helt otroligt!

Just nu har jag egentligen massor att skriva om men det får bli en annan gång. Idag har jag iaf varit på Daltorp och morbror och Alexandra var där och hälsade på med lilla Frida och Alva. Det var jättekul och Frida trivdes nog som fisken i vattnet, hon var så modig och nyfiken! Frida kavat enda ut i fingertopparna!

För övrigt så har Rickard hittat en diskettläsare så ikväll har jag gått igenom några gamla disketter och hittat massor med kul!! Jag är så lycklig!!! Hittade en text som var skriven 00 där jag skrivit ner en massa tankar och känslor om livet och tiden efter att mina föräldrar skiljdes. Jag kan inte vänta tills jag får sätta tänderna i den, men de blir inte ikväll... det blir någon gång när jag känner mig redo! Gud va glad jag är att Rickard är som han är ibland ; )


Allt möjligt

Vilken dag! Dom går så jäkla fort och jag får så lite gjort... eller jag får massor gjort men det räcker ändå inte!

Hur som helst så vaknade jag kl 6 och väntadet på att mamma skulle komma, hon sa ju att hon skulle bege sig tidigt hemifrån men... ja... hon dök upp efter 12, haha. Det är lite olika det där, vad man betraktar som tidigt ; P

Sen blev det lite riv och slit i garderoberna hemma innan det bar av för en secondhandtur på stan. Det blev inga större fynd men en liten kofta iaf. Sen komma lillasyster till stan så blev det lite kinamiddag och sen bio för allihopa. Det blev Alice i underlandet och den var riktigt bra faktiskt!

Tack min lilla mamma och syster!

Barns stora lycka

Frihet och frihet, här är det full fart hela tiden! Haha, inte en lugn stund, veckan är fullproppad med saker som ska göras! Attgöralistan bara växer och växer. Men idag räknar jag med att få en hel del gjort.

Igår hade jag iaf en underbar dag, det började med att jag fick träffa lillkusinerna som var på besök hos mormor.

Efter det bar det av till Daltorp med Sandra, Amanda och Alexander. Vi hade jättekul!! Det blev så lyckat! Barnen var först lite nervös men sen lossnade det och vi hoppade runt i höet och klappade lamm och red en sväng på hästen Låtta. Att se ett barns stora lycka över det lilla är helt obetalbart! Jag hoppas det blir många fler turer dit ut i sommar! Sandra fick för övrigt se när ett litet lamm kom till världen! Hon var överlycklig!


  


  

Här är några härliga kort från gårdagen. Bildn nr 1, barnen på höskullen, bild nr 2, Amanda håller koll på Bonita när hon borstar sin favorit Låtta. Bild nr 3, Alexander myser med med ett litet lamm, Bild nr 4 dags för matdags och kidsen hade stor koll på hur en nappflaska skulle användas.

Idag hoppas jag att mamma kommer förbi så vi kan rensa gärnet i mina garderober, jag kan inte öppna dom utan att det ramlar ut saker!!

Förresten så sitter jag i telefonkö just nu till transportstyrelsen, nu är det på g med mitt mc-kort!! Har kollan synen så det är klart!! Men nu ska det frågas frågor, vad gäller egentligen med prövotiden och får jag verkligen övningsköra med Rickard som fick sitt körkort "spärrat" förra året?

Tjing


ÖVER

Nu är det verkligen över... uppsatsen skickades igår o ja... känslan är obeskrivlig. Tom men fylld, orolig men glad. Det var så häftigt att vakna imorse och inte känna panik över att man måste sätta sig vid datorn igen, jag bara låg där och ja.... kände in känslan av frihet.

Fast jag har iofs jobbat idag, så så fri är jag väl inte egentligen. Men det har gått riktigt bra, började rätt illa iofs när redan andra kunden var helt dum i huvudet och blev skitsur på mig och beklagade sig när hon gick. FAN va less jag blir på sånna idioter! Bittra gamla jävla kärringar!! Fan att hon ens ska få mig ur balans och förstöra mitt blogginlägg!! För övrigt gick de iaf bra, mycket bra till och med! Igår lyssnade jag nämligen på boken konsten att vara snäll och jag tror det påverkade mig och gjorde så jag orkade hålla humöret uppe. För visst finns de faktiskt trevliga människor där ute, det gör de! Fast... de finns en hel del skit också. Jag fick göra en bukett också, under skitstress och tokpress, men den blev skitsnygg och hon blev nöjd med sin rosa blomsterbomd!

Ikväll har jag och Rickard varit och ätit på Black Angus, de var första gången och det var helt okej. Men nu ska det mysas ner i soffan och titta på film! Underbara lördag! Imorn är det jobb igen,$$$$$$$

Tjing


Snart över

Jag kan inte tro det är sant, idag är dagen! Jag sitter i källaren och skriver ut uppsatsen och jag.... känner panik i kroppen! Jag brukar alltid vara rätt nöjd... men inte denna gång... men det får bära eller brista.... nu är det snart över.

Inga tvivel

Godmorgon... det råder nog inga tvivel gällande denna tidiga morgon...





Jag kan inte nog be om ursäkt till alla jag skadat i processen

 

 

 


Multitasking

Det är helt sjukt! Det är det verkligen, jag förstår inte riktigt vad jag håller på med! Men jag är glad att det är så många som tror på mig. Igår läste jag och Camilla varandras arbeten och det kändes rätt bra, va skönt att vi kunde hjälpa varann!

För att öka takten så har jag nu 2 datorer! Det funkar faktiskt skitbra, multitasking som Rickard kallar det : )



Elins djurpark

Hos Elin var det lite av en djurpark, fyra helt underbara katter! Jag ville ta med mig Ragdollkatten Pontus hem. Sandra tyckte att lite svinn får man ju räkna med när man har besök. Jag ansåg att Elin har så många att hon nog inte skulle märka om någon fattades. Men, men jag tog inte med honom hem iaf.


  

Stella, supersöt men lite småblyg för mig och Sandra. Men Elin sa att Stella brukar vara den modiagste av dom.



Alice, tidigare namn Vindy men Elin tyckte att det var diskriminerande att döpa en vindögd katt till de så hon bytte : )

  

Gammelgubben Sanny, han bosatte sig på Sandras väska och verkade allmänt förälskad i den.



Här har vi honom, har ni sett något så sött?! Pontus av rasen Ragdoll var HELT UNDERBAR! Så som jag vill att dom ska vara, man kunde göra som man ville med honom och han bara låg i min famn som en ullig liten bebis!!


Motivation

Det finns egentligen så himla mycket som jag skulle vilja skriva om men jag FÅR inte för jag har annat att göra. Det är väl bäst att jag inte skriver om vissa saker just nu heller, bättre att smälta det och tänka lite först.

Sitter här och försöker plugga... det går sådär... tänkte att jag skulle motivera mig själv så jag sa till mig själv plugga hårt nu och gör klart den här delen så kan du få gå ut och kratta grus på gräsmattan sen" .... vilken motivation är det?! Jag måste vara galen?! Men... jag är ju typ sjuk och skulle inte orka kratta grus... ja, ja.. bara att återgå till skrivandet alltså... utan motivation


Irritation

En sak... som jag har gått och irriterat mig på riktigt länge och som går mig på nerverna mer än någonsin nu är det här med facebook och msn. Alltså, när man skriver på en blogg, då kan människor välja om dom vill gå in och läsa den bloggen eller inte! Jag väljer t.ex. att inte läsa endel människor bloggar för att dom skriver om saker som jag inte vill veta något om, t.ex. hur mycket folk pluggar. Men! När det gäller facebook och msn då är det ju väldigt svårt att "missa" alla som "tvingar" på mig information som jag inte vill veta! Det är inte lätt att komma undan, och det är inget jag kan göra något åt, jag får helt enkelt försöka hantera magontet som jag får.

För övrigt så är jag förkyld och känner mig allmänt hängig... men.. vad får man inte för sina synder.

Plugga, plugga, plugga

Var iförresten  Karlstad hos Elin lör-sön med Sandra. Hon körde som en riktig pärla dit! Jag körde fel på vägen hem... vägrade tro på gps-tanten så... ja de tog lite längre tid än planerat. Men jag och Sandra hade så mycket att prata om så de gjorde inte så mycket.

Tjing

Hårt jobb

Igårkväll kl 21.20 hade jag ett halvtimmes långt samtal med min handledare?! För det första var det en lite underlig tid men... det var ett givande samtal. Jag vet inte hur många gånger han upprepade att han avråder mig att gå upp... jag sa att jag förstår det, hur skulle han kunna tillråda någon när han inte ens fått se en enda sida analys?! Det är nämligen så att idag kl 12 är sista dagen för att avanmäla sig... men jag har alltså bestämt mig för att köra ändå...

Hur som helst så vill han ändå vara mitt stöd och tror att jag har chans att klara det, - fast i dagsläget så avråder jag dig. Jag frågade om han var tvungen att upprepa det hela tiden, och de var han tydligen. Haha.

Men nu är det hårt jobb som gäller o jag hoppas att jag inte kommer uppdatera bloggen så mycket... Jag ska försöka förmå mig själv att terorisera mig handledare så mycket som jag bara kan, han sa att han ändå inte har så mycket bokat nästa vecka och på kvällarna har han heller inte så mycket att göra så vi ska höras mer på telefon... ; P

Tjing

Bilder...

Då var man hemma, det har varit 3 intensiva dagar, men det har varit riktigt spännande! Jag vet inte riktigt var jag ska börja så jag lägger upp några bilder till att börja med, jag tror dom talar för sig själva...


     

  

     


Buhu

Imorn bär det av... det skulle kunna kännas bättre... men jag tror att magontet går över imorn... jag kan ju knappas ta med datorn. Eller jo det kan jag väl men meningen är ju att resan ska bli trevlig och någelunda social. Jag får helt enkelt tänka mycket på c-uppsatsen och skriva den i mitt huvud... typ...

Min stackars handledare ville att vi skulle prata i telefon på tis eller ons... men jag låtsades som att jag inte såg att han skrivit det eftersom jag inte vågar skriva att jag ska åka bort i 3 dagar. Då skulle han väl säga tack och hej.

Buhu, hoppas jag mår bättre imorn, upp o hoppa 04.30.


Kanin mot tårar

Då har jag fått ett svar från min handledare! Det kom igår, på en söndag! Helt sjukt, men han har verkligen gjort ett nogrannt jobb! Han är riktigt bra, fast de ger ju mig lite ont i magen. För som sagt, jag vill inte det här, det är inte kul! Jag vill bara överleva!

Hur som helst så är de bara att tuta och köra idag... och Polenresan imorn... kunde inte komma vid ett sämre tillfälle... fast det är inte Polenresans fel, utan mitt, vad är det för fel på mig? Jag tror aldrig jag gjort ett så dåligt jobb. Och det är just nu som det behöver vara som bäst!

Men jag ska göra så gott jag kan, mer kan jag inte göra...

Förresten, för att undvika att plugga så ville jag bara visa att min Hoya blommar! Luktar jättegott och är så fin!  Sen har jag en chokladkanin som jag fått av Rickard, den får agera nödkanin idag för dagens förväntade tårar (har redan bitit av öronen i förebyggande syfte).

  


Fan

Jag är förtvivlad... jag är faktiskt det... i torsags skulle jag ha fått ett besked med eventuell halshuggning... men det kom ingen sånt... det kom inget alls! Just då tänkte jag väl inte så mycket mer på det men jag har insett att dagarna tickar på och nästa gång jag kan få kontakt med min handledare då är jag i Polen! Fan helt enkelt... och nu måste jag jobba vidare på något som jag inte vet om det är okej... jag går fan sönder...

Mys i solen

På långfredagen åkte vi ut till Daltop en sväng. Jag satt och myste i solen och hur härligt är det inte med alla djur som vill vara delaktiga?

Sen provade jag att köra lite moppe, första steget mot mitt mc-kort... Rickard tyckte att jag var duktigt så det känns bra! Han blev dock grymt förtvivlad när jag frågade om backen var längst ner av växlarna.... för alla som inte vet så finns ingen back på en moppe/motorcykel... de vet iofs jag också, haha, vet inte vad som flög i mig!






Spetsklänning

Här är jag, kvällen till ära, i ett av mina inköp från igår. En helhäftig spetsklänning! Blek och intressant, Tina tyckte att jag såg ut som en vampyr : )


Frukost

Så här fin frukost får man när man besöker Tina, såååå mysigt!


Idag är det dags att dra kosan hemåt igen. Jag mår lite sådär för vi var ut igår och ja... en låda vin var visst lättare att dricka slut på än vad vi visste....

Sen!!! Hade jag TOKÅNGEST igår. Min c-uppsats ska vi inte ens prata om, väntar på ett mejl där jag blir halshuggen vilken sekund som helst. Sen var vi på stan och shoppade MASSOR, inte bra för eknomin är inte på topp just nu. Hur som helst hade jag sån ångest för shoppingen så jag blev tvungen att ringa Rickard och beklaga/erkänna/söka tröst.

Hur som helst så har det varit mysigt att vara här och jag hoppas jag kan åka snart igen. Sen får vi se när jag kommer hem. Ska ju åka tåg ikväll o ja.... jag behöver väl inte säga mer om den saken....

 


RSS 2.0