Fullt ös, medvetslös

Igår bar det av till Lotta och hennes 2 barn, Anton och Wilmer. Jag åkte med Maria (Tyson) och hennes barn, Leon och Agnes. Väl där var det fullt ös kan jag säga. Det var pipande leksaker och skrikande barn. Jag måste erkänna att jag inte skulle vara alltför nöjd och jag var deras grannar just då.

Hur som helst bjöd Lotta på en supergod blåbärspaj, det var en av dom få pajer jag ätit i sommar, det är ju lite sorgligt faktiskt.

Lotta varnade mig innan att jag efter den här träffen skulle jag bli avskräckt från att skaffa barn men det sa jag att jag redan var. Haha. Men det gick rätt bra faktiskt, Det spårade ut lite på slutet bara när Leon fick... ja vad han nu fick, ett utbrott.

Vi får väl se hur det blir med den biologiska klockan. Det måste helt enkelt slå bra hårt för att få mig att glömma dom tuffa bitarna när det gäller barn. Haha. Nejdå, dom är supersöta, det gäller bara att man är redo och mogen!

På kvällen efter middagen så blev jag faktiskt tvungen att vila lite, jag är nog inte van vid sån fart och fläkt, Haha. Men jag hoppas att vi ses snart igen. Jag lyckades ju faktiskt hålla Agnes ganska lugn i min famn med de bästa leksaken jag har, mitt favvohalsband, Det håller barnen upptagna lääääänge!

Bebisbesök

Igår hände en liten trevlig överraskning! Tanken var att jag skulle åka till Gnesta och hälsa på Frida och lilla Wilma men Rickard tog bilen så jag tänkte att det får bli en annan gång. Men gissa vilka som kom hit istället! Jo, Frida och Wilma. Det var verkligen roligt! Lilla Wilma ville dock bara sova men jag fick ju se hennes fina ögonlock iaf. Hon var så liten och söt. En sån söt bebis vill jag också ha, om det nu blir några barn i framtiden, men jag kommer få en jättebebis på 5 kg så.... det känns inte så lockande. Hur som helst så hoppas jag att vi ses snart igen, jag måste ju få gosa lite mera med lilla Wilma!

Men idag är det dags för nya barnäventyr! 2 mammor, 4 barn, o så jag. Återkommer om detta!

Springnota

Igår kom jag hem halv 8 hungrig och dann. Jag började göra iordning lite sallad för blanda med min pasta och kyckling som jag hade i kylen.... men icke.... det visar sig att Rickard har ätit upp min matlåda! Jag blir vansinning. Finns det något man inte bråkar med mig om så är det mat när jag har lågt blodsocker.

Jag ringde då till Elle så vi gick ner till hamnen och jag åt en bakad potatis. Men det var lite knas för denna dag tog dom ordrar vid borden, vilket dom inte gör annars så när Elle gått in och köpt glass till efterrätt åt oss och vi ätit upp den så gick vi bara. När jag ligger i sängen på kvällen får jag panik när jag insett att jag stuckit från notan! Jag blir upprörd och vet inte hur jag ska kunna sova så Rickard säger att jag ska ringa till café krogen och förklara, vilket jag gör och jag lovar att komma in dagen efter och betala för mig. Fy så pinsamt. Men idag trampade jag in och gjorde mig skuldfri. Stackars killen som var min servitör! Men jag bad så mycket om ursäkt och dom sa att det var helt okej och tackade mig för att jag var så ärlig och kom tillbaka.

 
gratis potatis?


Nu ska jag äta lunch och sen ska jag ut i trädgården och dona.

Soffläge

Tänk va skönt att helgen är över. Nu är det bara två dagars jobb kvar innan jag får 2 efterlängtade dagars ledigt.

I fredags hade jag det mysigt. Då äntligen fick jag tid att titta på Kalle och chokladfabriken. Till detta så gjorde jag en variant på smoothie. Jag tog lite yoghurt, juice och maaaaasssor med frysta jordgubbar och hallon. Sedan mixade jag allt och stoppade i frysen en stund, Fy så gott! Det satt jag och mumsade på och kände mig inte alltför onyttig. Titta så fin och mumsig den såg ut (bilden är tagen med min gamla kamera, har som sagt inte fixat datorn för den nya kameran)!!



Igår blev det iaf utgång. Det var lite trögstartat men kvällen blev kul. Tina ville gå på "vuxendisco" så vi provade hamnmagasinet medans dom andra gick till Tellus. Hamnmagasinet var fullt med gamlingar som armbågade sig fram och dansade till dålig musik. Efter att Tina fått en halv cider över sig från en, som hon kallar kärring (35+) så tröttnade hon och ville gå hem. Så det var den kvällen. Men jag hade kul iaf.

Nu ska jag plocka lite här hemma så det ser drägligt ut och sen blir det soffläge.

Varför?

Varför denna hysteri kring att festa?! Jag blir så less. Varför måste vi alltid supa, svina och slåss när vi träffas?!

Kanske håller jag på och bli gammal. Det är nog säkrast att jag skaffar mig ett par barn så jag får det lite lugnt om kvällarna... Öhhhh?? Hur tänkte jag nu?!

Nej men allvarligt. Vore det inte trevligt att träffas, äta middag, dricka vin och bara prata. Bara vi? Lugn och ro och bara vi? Varför denna krog jämt och ständigt, räcker det inte med oss själva som sällskap ibland. Jag menar inte alltid, bara ibland, någon gång, en gång!?

Ja, vad vet jag

Loppis, loppis, loppis!!!

Direkt in i verkligheten - Jag har knölar på min hand som gör superont. Men nu har jag en stödgrej för handleden och kör med ibumetin på tub. Det är nog inget farligt för både mamma, mormor och morfar har haft såna grejer på händerna. Detta innebär säkert bara att jag håller på o bli gammal... och det ju ingen fara.... snyft.

Trots min onda hand blev det loppis i torsdags! Herregud säger jag bara. Det var jag, mamma, mormor och morbror. Jag kan inte förstå att morbor ställde upp på något dyligt men hans fru är hemma och är höggravid så han fick ställa upp för laget. Och det gjorde han! Han fick släpa sig svettig och blå tack vare alla lådor.

Men det var en jättekul kväll, jag sålde som tusan och om jag räknar bort va bordet kostade att hyra så blev vinsten 585 kr! Helt sjukt! Hur mycket skräp kan man ha hemma?! Jag tog lite kort också, men som sagt, jag kan inte ladda upp något förens jag släpat mig till en datorlagarbutik.

Nu ser jag fram emot en kväll i soffan, jag ska slå på Kalle och chokladfabriken och bara ligga där i godanro. Fy fan så skönt. Sen har jag lovat mig en omgång på spikmattan också. Det är kanske säkrast att jag tar det först så ja är avslappnad och redo för filmen sen. Annars finns risken att jag sitter och hoppar i soffan av nervöskryp i kroppen.

Tjingeling

vad göra?

Oh, jag har så ont i min handled! Det petar ut en grej, ska det göra det?! Jag har köpt sån där gel så vi får väl se om det blir bättre, men jag har inte tid att ha ont, jag har massor att göra!!

Imorn är det ledig dag, min "att göra lista" är suuuuper lång.

Tänk va glad jag är nu för tiden.... Nej, inte direkt. Men det är bara att hänga i. I min hemliga (offentliga) fantasi så vill jag bara sitta hemma på lördag och mysa framför teven men nu börjar partyförslagen (befallningarna) trilla in. Men, men det blir nog kul, va är väl en söndag på Blomsterlandet utan bakiskänslan i kroppen....... hjälp.....

Själarbete

Nu har jag lite själarbete! Jag har gjort ljus halva kvällen o de gillar jag! Jag vet att jag är lite knäpp, men sån är jag. På det här sättet laddar jag på med lite god energi. Men jag längtar faktiskt tills den här veckan är över. Det är lite mycket just nu, som sagt. Jag önskar återigen att jag kunde ladda upp lite kort på mina fina ljus men jag har ju inte fixat datorn än... Men på onsdag är jag ledig så jag skulle kunna lägga till den detaljen på "att göra listan".

Nej nu ska jag jobba vidare innan det är dags att sussa.

Ingen rast och ingen ro

Jag ber om ursäkt, det var ett tag sen jag skrev. Men... det har varit full fart, ingen rast och ingen ro.

Jag jobbar, jobbar, jobbar och... ja just det, jobbar. Är mitt i ett maratonlopp på 16 dagara varav jag är ledig 2.... hur fan gick detta till?!

Tänk va mycket saker som jag haft i huvdet som jag tänkt att jag ska skriva om... men nu när jag väl sitter här är det tomt. Men det är nog för att jag är trött. Det blev bara 5 timmar sömn inatt och det är inte vad jag är van vid!

Jag hoppas hjärnan funkar bättre imorn!

Lugn som en filbunke

Aj, aj så bista inlägg jag har haft i min blogg. Men idag är en ljusare dag och det kan jag tacka Maggan för. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen men Maggan den pinglan kunde trycka på dom rätta knapparna så nu är jag lugn som en filbunke. Jag känner mig till och med lite tillfreds men min situation. Visst jobbar jag som tusan, men förhoppningsvis visar det sig i lönekuvertet och det skadar ju inte!

I övrigt önskar jag att jag kunde ladda upp lite bilder från min nya fina kamera men tills jag har gått och fixat dator är det inte möjligt. Men jag har hur som helst bestämt för att inte gå tillbaka till den där gubben! Jag går hellre till någon annan som är engagerad och vill hjälpa mig, nu släpper jag inte datorn igen förens jag känner mig trygg med den som ska fixa den!

Nej nu ska det plockas disk och förberedas en tvättmaskin.

Skit?

För övrigt säger Rickard att jag inte får skriva skit om detera it på min blogg. Men då undrar jag, är det Kina vi lever i eller?!

Fan

Idag är ingen bra dag... Jag har varit nere och känt mig småkonstig. Inte gör det saken bättre att jag har en miljon saker att göra. Tar det aldrig slut?! Jag skulle ju njuta den här sommaren, nu kan jag inte göra annat än att längta till skolan så det blir lite lugn och ro!

Imorn tänker Rickard tvinga mig att gå till den där äckliga datornkillen igen! Vår dator funkar ju inte, fastän vi fick betala 500 kr för att han sa att datorn funkar som den ska! DET GÖR DEN JU INTE! Fan va jag ångrar mig att jag gick till den dumma äckliga människan! Varför, varför, varför?! Och nu ska jag klara av att gå dit igen! Jag som inte ens kan vara en arg kund! Jag vill helst gå til någon annan.

Ja det var dagens muntra uppdatering.

Dansa hela natten

Vilken härlig båtresa! Den här gången körde vi lite annan taktik och var på "vuxendansgolvet", musiken är väl inte optimal för min smak men man får dansa och det är inte en massa killar som kladdar på en.  Jag dansade fan hela natten, det var så kul! Det har jag inte gjort på evigheter! Det blev en hel del alkohol också vilket gör att jag är väldig överraskad över hur bra jag mår idag. Det blev också väldigt lite sömn, vid halv 6 tiden kröp jag i säng.

Nej, Tina, det där gjorde vi jäkligt bra. Nästa gång blir ännu bättre. Då får du ta dig i kragen och hänga med på lite mer bus ; P

Nu ska jag ta en välbehövlig dusch.

Världen är liten

Alltid sen!

Bråttom, bråttom! Tänk att jag aldrig kan bli klar i tid! Men tänk att jag ändå tar mig tid för ett blogginlägg, haha. Nu ska jag sticka iväg och hämta Tina för sen bär det av till Sthlm för en båtresa! Jag hoppas det blir kul.

Party, party!

Dra åt he***te!

Jadu.. just nu befinner jag mig i Stokholm med Tina men igår fick Rickard tillbaka vår dator... Rickard berättade då att det som hänt är att -vi har varit utan dator i nästan en vecka och fick betala 500 kr för det. Och det är ju så sant! Dumma äckliga datorgubbe! Han säger att det inte är något fel på datorn, fan va arg jag blir. Då hade jag ju för fan kunnat starta datorn där på plats så kunde han sagt att det inte var något fel. Fy, fan, fy fan! Jag går aldrig mer till honom, jag visste det! Jag tänkte inte gå dit från första början för att jag vet att han är dum men datorn är ju där ifrån så jag gav det en chans. Men nu är jag så arg! Detera it kan dra åt he***te!


"Ditt liv är ingenting"

Då var vi inne i den härliga barndiskussionensv värld igen! Fy f*an så arg jag kan bli.

"Jag skulle inte kunna leva utan mina barn" Ja, men visst det köper jag. När du har barn vill du väl föhoppningsvis inte kasta ut dom... (allt för ofta). Att sedan fortsätta och berätta för mig att "livet är ingenting utan barn och det vet du inte än för du har inte skaffat barn" Ja då tar det hus i helvete!! Skulle mitt liv vara ingenting! Finns det någe mer egoistiskt än att skaffa barn till denna urusla värld som håller på och faller samman? Ne fy så arg jag bli på sånt där. Nu vet inte jag vad jag vill göra med mitt liv, jag kanske skaffar 10 barn om naturen tillåter det men jag kanske inte skaffar några, kanske av egen vilja eller för att jag inte kan få några själv och inte fan är mitt liv meningslöst för det!!!

Datorlös!!!

Oj, oj va det var längesen jag skrev, och gissa varför?! För att min dator är paj. Fast inte helt paj, bara lite... hoppas jag. Den är inlämnad så jag får dommen idag över hur illa det är med den.

Nu är jag hos mamma och passar på att låna hennes internet. Sen bär det av till Stockholm med Tina för lite tjejgrejer. Vi ska ha det bra bara vi två och så fyller hon ju år imorn också!

För övrigt har jag fått ett jättefint kamerafodral av min mamma! Jag har ju en ny kamera (rosa!!!) men jag kan ju inte ladda upp mina bilder för min dator är paj. Men jag lovar att göra det snart!

En sak till, det har varit mycket på sistone, både i fredags och lördags var det fest. Och fredagen har jag bra mycket ångest för. Vi satt ute i trädgården till kl 1 och Hesse hade två högtalare stod i sitt fönster som körde musik... hujedannemej! Det känns inte bra!! Jag skäms...

RSS 2.0