Något att tänka på...

Oavsett vad du ger en kvinna, kommer hon att ge dig något bättre.
Ger du henne säd, ger hon dig ett barn.
Ger du henne ett recept,ger hon dig en måltid.
Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem.
Ger du henne ett leende, ger hon dig sitt hjärta.
Hon multiplicerar och förstorar oavsett vad du ger.
 SÅ...om du ger henne ...någon skit, så förvänta dig ett ton tillbaka.

(Vet inte riktigt var den kommer ifrån men fick den för några dagar sen, definitivt något att tänka på ; P)


Drömmar igen

Vilken natt!! Jag kan inte förstå vilken drömmänniska jag är! Dom är så tydliga och känns i hela kroppen när jag vaknar. Jag tänkte på det här med drömtydning men det skulle nog vara överskattat i min värld. Jag tycker det är oehört tydligt vad det handlar om! Självklart är det olika saker men inatt drömde jag bland annat om en person, en familjemedlem som är viktig i många människors liv... men.... i min dröm var jag så arg, så frustrerad, bad människan att försvinna ur våra liv och.. ja det räcker nog så, mer behöver jag inte skriva....



Godtrogen

Idag var det information om praktiken som vi ska ut på i höst (det gäller tydligen att vara ute i god tid). Det var en del sura miner faktiskt, speciellt från en herre, ne en liten pojke i klassen... Men jag förstår inte riktigt. Jag är inte arg på praktiklärarna, jag tror att dom vet vad dom gör.

Frågan är om jag bara är godtrogen... eller vad det är för fel på mig... om det är något. Jag tror på andra människor, jag tror inte att dom vill någon annan något ont (inte många iaf). När jag t.ex. försöker få tag på människor så tror inte jag att dom struntar i mig. När jag ringer till gymmet för femtielfte gången så tror iaf jag att dom kanske har väldigt mycket annat att göra. När man inte får sina provsvar från läkaren så tror jag att dom har så otroligt mycket att göra så det är lätt att lilla jag försvinner. Men då får jag helt enkelt ringa upp igen. Fast.... en sak gillar jag inte! Och det är den där vidriga banken som vi haft i Nyköping, att dom inte kontaktar oss och inte gör det dom ska, det är inte okej!! Det är skillnad på service och service... eller något sånt...

Ett tag sen

Det var ett tag sen man skrev, har inte känt att jag haft något intressant att uppdatera om. Men till Ullis så kan jag säga att, nej jag har inte dragit från stan, vet inte riktigt var jag gömmer mig ibland ; )

För övrig så fortsätter sagan, idag ska de flygas igen, från land till land och sen till landsbygden.... eller något sånt... mer ett paradis, ett paradis av den ekonomiska sorten. Jag är grymt nyfiken och spänd...fast jag sitter här i trygga Östersund och bara får följa äventyret på håll.

Nu över till mitt lilla liv igen, idag är det dags för kör igen! Det ska bli jättekul, har ju varit borta i 2 veckor nu efter... ja... en hals som har krånglat.

Tjing så länge


Tack!

Hur glad blev man häromdagen när man kom hem och hade fått det här på posten! Vägen till mitt hjärta går deffinitivt via magen!



100120

Idag har jag varit på Yoga, härligt! Men den onda känslan i magen av att jag borde engagera mig i min c-uppsats gör lite ont faktiskt!

Jag har tvingat mig själv att göra naglar på mig själv också.... var otroligt osugen faktiskt men.... jag vet inte, kände väl att det var dags nu. Men nu är det lite småjobbigt att skriva på datorn...

Nej det här blev inget roligt inlägg.

För övrigt så kan jag glädja, bland annat Maria med att fortsättningen på drömmen för den lyckliga flickan förhoppningsvis snart får en forstättning ; P

Dröm

Jag är glad, glad för en flicka som förtjänar lycka, glädje och äventyr! Situationen är faktiskt helt otrolig och nu är det äntligen hennes liv som är plockat ur en film, till och med en ganska smakfull film ; P.

Jag unnar henne detta, och i min lilla fantasi så fortsätter denna drömmen så långt ögat kan nå! Och längre ändå! Det är dags nu! Det är hennes tur!

Hon har fått en glimt av ett liv man bara kan drömma om, den känslan som hon måste haft i magen kan jag inte ens föreställa mig. Hon fick flyga på... kanske på små rosa moln? Till en plats som hon älskar, där blev hon behandlad som en drottning. Men är det inte så det ska vara ; P

Tänk! Tänk om denna dröm kan leva vidare och bli större, bli en del av hennes liv! Haha, det drömmer jag om iaf! Så om det är det hon vill ha, då önskar jag att hon får det!

Femte

Nu går jag femte terminen på socionomprogrammet... det är ganska otroligt. Men, jag är inte speciellt motiverad för tillfället. Eller jag har inte varit det på ett tag, och så har jag c-uppsatsen framför mig, det gör mig ganska orolig.

Det är knepigt när man börjar inse vad man vill arbeta med. Men samtidigt så vet jag att jag aldrig hade varit smartare och valt en annan utbildning. Men i min lilla fantasi så brinner jag ju för butiksarbetet, personligt arbete med människor, motivationsarbete och att föreläsa. Så?! Den där obehagliga skänska gubben som föreläst för Blomsterlandet runt om i landet, hans jobb kan jag tänka mig!! Haha, ja just nu iaf...

Men idag tänkte jag faktiskt njuta. Vi är lediga idag och jag tänker handla, städa, plocka, fixa, dona, göra nytta och göra naglar! Så det så!

Duved

En helg i frihet, blev en helg i Duved! Gud va jag älskar snö och höga berg (ja jag vet, det är fjäll) Men... - 25 och en svåruppvärmd stuga är... kanske inte en lika härlig kombination!




   

 

   

 


KLAAAAR!

Nu var det klart! Tentan är skriven! Jag har nog aldrig skrivit så länge. Men det känns rätt bra, jag skulle bli ganska förvånad om jag inte klarade det.

För övrigt så kunde jag verkligen inte somna igår, helt otroligt! Det brukar inte vara ett problem för mig. 05.30 ringde klockan så... jag funderar på att krypa ner i sängen nu... : )

Hade för övrigt mode att ha mina benvärmare på mig idag!! Fina, fina, men lite tajta för tillfället, de töjer sig nog snart.... eller nja, men för att vara den fösta skapelsen jag gjort så är jag nöjd!


Hua...

Hua.. ja dagen började bra och dalade... drastiskt! En snilleblixt kom till mig och jag insåg att jag inte anmält mig till tentan imorn!! F A N! Tappade lusten totalt efter otaliga timmar av pluggande... och tentasamordnaren hade gått hem för dagen! Varför är det alltid så?! Jobbar dom aldrig på såna där ställen!

Hur som helst så blev det ett 2 timmars samtal med Tina via mobil och sen videosamtal via msn. Härligt! Och spännande för lilla fröken!! Hoppas allt går bra!!

Ja... o så var det de där med lusten... vid 8 kom jag igång med plugget igen... o nu sitter jag här... känner mig... helsnurrig!

Prima! Vet inte ens om jag får skriva tentan imorn men jag BER! Fast... jag tror ju som sagt på karma... och får jag inte skriva så... förstår jag verkligen det....


Bilden kanske inte riktigt passade till sammanhanget men... va fan ; )


Bra dag!

(10.30) Idag är en ny dag! : ) Solen skiner och ja, det känns ganska bra! Idag kom tentan ut och det känns också bra!... Än så länge iaf. Jag blir lite fundersam om jag missuppfattat den för den känns inte så svår... Men varför är det inte bara en hemtenta? Det kan man ju fråga sig.

Sista inlägget var ju inte sådär vidare positivt, men alla har dåliga dagar! Tänkte bara informera om att jag är klar med mina benvärmare! Jippie! Fast... jag vet inte om jag vågar använda dom... utanför min lilla stuga... haha.

(15.28).... dagen är väl inte riktigt lika bra längre... skriver och skriver på denna tenta.. och det tar ju aldrig slut... det var väl kanske inte min tanke...

Solen håller på o går ner och här har jag suttit (och sitter) vid skrivbordet... hela dagen...

Varför?

Igår hände något. Vaknade upp och mådde inte bra. Kände en olustkänsla i hela kroppen. Och sen fortsatte det, ville inte gå till skolan alls!! Men skolan gick bra, men sen blev det värre igen. Hade en riktigt jobbig eftermiddag och kväll. Det är svårt att sätta fingret på varför jag mår såhär och det gör ju det hela bara mer komplicerat. Har en tenta på fredag också och borde plugga nu... men allt jag vill göra är att dra täcket över huvudet och bara glömma allt....

Livet är bra konstigt ibland...




Söndag

Idag har jag faktiskt varit i skolan och pluggat! Jag, Camilla och Linn träffades och pluggade faktiskt i ganska många timmar. Egentligen är jag ju lite emot att skriva om sånt men... nu är jag ju lite stolt... och det är väl det alla som pluggar känner... när dom skriver på alla utrymmen som finns på nätet att dom "pluggar", "dags att plugga", "idag är det plugg som gäller", "pluggat hela dagen idag", "klart med pluggandet" m.m, m.m. För mig är det faktiskt något plågsamt att läsa, men tyvärr omöjligt att undvika att läsa för det står som sagt ÖVERALLT.

Ja, ja nu har Matilda bestämt att det är en annan del av Köping som gäller på tv:n


Jobba-skapa

När jag var hemma sist så fick jag ju jobba 2 dagar! Härligt för min tomma plånbok! Och kul att få vara tillbaka en liten stund. Saknar mina arbetskamrater.

Men... det var ju det här med blommor... kunder.... och kyla... en vidrig kombination.... och jag.... lider av någon typ av störning vilket gör att jag... ja inte vet jag... jag kan inte hantera det iaf. Haha.

Så här ser iaf en glad Blomsterflicka ut!


 
På tisdagkväll, 45 min innan vi skulle stänga så fick jag kli i fingrarna och fick springa fram och tillbaka i butiken för att hitta allt jag skulle ha, men de gick bra för vi hade knappt några kunder. Ett härligt nyårsarrangemang blev det!

Den skapande biten saknar jag också, att bara få gå loss och göra något. Fast jag skapar ju nu också, på andra sätt. 








Kom på en sak häromdagen faktiskt. Jag är ju bara tjänstledig, så förhoppningsvis så har ju jag ett jobb att gå tillbaka till... efter några 100 000 i studieskulder! Härligt!



Samtalsövning

Igår hade jag en riktigt rolig dag i skolan. Vi hade en samtalövning som spelades in och sen fick vi kolla på den och kommentera. Vi fick dela upp oss till en familj på 4 personer och 2 samtalsledare. Sen fick vi skapa familjen och deras problem!!

Jag fick vara den dumma biologiska mamman. Sedan hade vi den nya, något stränga styvmamman, den biologiska pappan och barnet som inte ville gå i skolan. Det var skitkul!! Vi gick verkligen in i våra roller, värsta skådespelartalangerna allihopa! Samtalsledarna var jättebra! Jag är så imponerad, så bra hade aldrig jag varit.

Det är ju svårt att förklara själva grejen men riktigt roligt var det iaf! Och jag lovar att jag kände bitterheten i min olyckliga gestalt ; P

I kylan

Nu är man i Östersund igen! Och vilken dag! Herregud! Började tågresan 06.17 och efter förseningar i Sthlm var jag framme i Östersund 15.45. Men det gick ganska bra ändå, och Matilda har informerat mig att jag kan få tillbaka 50% av resans kostnad pga förseningen så det känns ju bra!

För övrigt så varnade dom att det var 28-29 minus när vi kom fram till Östersund så tågpersonalen rådde oss att klä på oss varmt! Vilken grej! Men när jag kom hem så var det bara - 23 ; P


Väska

Den här undebara väskan hade mamma smygit ner i min resväska! Jag blev så himla glad och överraskad! Sånt värmer, och jag som verkligen ville ha en ny väska : )

Nu är det bara några få dagar kvar och idag hann jag faktiskt med lite loppisfynd! Glas från 80-talet. Och jag som inte gillar 80-talet... men det blir nog bra.


Dörren

Så här vill väl alla ha det! Det kan ju ta död på vilken romantisk weekend som  helst för ett par nykära älskande....

Själv skrattade jag som sagt så att jag vek mig dubbel! Efter två dagar har jag nog kommit fram till att jag vill ha en sån dörr i mitt hus när jag blir stor : )



????

Den här butiken såg vi idag när vi skulle köpa lite fika till Rosanna och Daniel med famillj. Då utbrast jag (något fundersam och överraskad) - Hur tänte dom nu? Rickard (som alltid är smartare än mig) konstaterar.... - Dom säljer väl sidenväxter. Mycket riktigt.... men ändå? Kan en sån butik gå runt?!


Pilleri


Nu är vi hemma igen. Bilresan hem var faktiskt ganska jobbig. Men jag hann med lite stickning iaf ; )

Vi har haft det toppenbra i Borås och Göteborg och jag kan inte fatta att det är så få dagar kvar tills jag ska åka upp igen. Men hua, det vill jag inte tänka på... och skolan och tentan, NEJ! Inte tänka på det heller!!!

Hur som helst 3 dagar kvar, dags att göra det bästa av situationen!


Vilket rum!!

vilket rum! Vi är chokade! Vi har bott på det här hotellet massor av gånger men aldrig har vi fått ett så här häftigt rum, o på nionde våningen! Rickard blev mest överlycklig över bordet med julmust, haha. Badrummet är jättehäftigt och golvet är verkligen sjösten! Här kommer vi att bo gott. Men det roligaste av allt! Som gjorde att jag vek mig dubbel av skratt! Toadörren är av glas!! HAHA! Ingen privatstund där inte!

   

       


Pusstation

Gott nytt år alla glada!

Nu är det 2010 och nyårafton fick vi spendera i Göteborg! Och i Göteborg har dom såna här fina skyltar! Gulligt värre! Rickard noterade också att dom är rellativt könsneutrala...smart kille säger jag och tillägger att det är otroligt politiskt korrekt ; )

Efter att ha passerat ett par skyltar sisodär 4 gånger så hade jag fyllt på min blodsockernivå så jag kunde bjuda Rickard på en puss.



Tack Tina för ett trevligt nyår!! Snart kommer jag igen och då ska du få visa mig alla små skumma ställen på Avenyn ; )


RSS 2.0