- 25 C i de djupaste skogarna!

Här kommer ett inlägg från dom djupaste skogarna i Dalarna! Vi har haft sisådär - 25 C så vi myser gott vid brasan. Tänk att någon hade med sig en dator med trådlöst bredband så jag kunde snigla runt lite på nätet.

Idag har vi gått på promenad för det var bara -15 C. Vi såg massor med skotrar o fy tusan vad jag vill åka med! Igår åkte Rickard och Morgan skidor men jag slapp! Så skönt! Förresten frös vattnet igår så jag blev riktigt orolig, men det löste några infödingar som pratade konstigt, vilken tur! Hur hade ett nyår mitt ute i skogen utan vatten blivit?! Det vågar jag knappt tänka på.

Här är det full fart och med glada miner! Haha.

GOTT NYTT TILL ER ALLA!!

Inga måsten och.... ingenting

Imorn drar vi till Sälen! Efter mycket om och men är det nu bestämt så imorn brummar vi iväg. Jag far runt många mil under detta "jullov". Men det ska bli skönt och komma bort. Inga måsten och... ingenting. Haha. Vi ska bara ha det bra och göra det vi känner för. Rickard vill åka skidor men jag sa att mitt enda vilkor för att åka dit var att jag slipper åka så det gick dom med på. Jag hoppas att jag och Tina kan hitta på något annat kul.

Så nyåret blir helt enkelt lungt och skönt och jag slipper all press på att "göra något kul" och ha en fin glittrig klänning på mig.

Förresten hade jag en jättekul kväll igår med Elle, Ange och Evelina! Vi spelade ett spel och shit vad jag var bra på vissa frågor! Haha, jag regerade!!!

Full fart för smittobärarna?

Så det blev jul tillslut, trots totalkaos och tårar eftersom jag trodde att Rickards jobbarkompis hade smittat oss med vinterkräksjukan. Dagen före julafton satt vi i karantän här hemma men vi klarade oss! Idag sitter vi iofs i karantän igen eftersom de har vinterkräksjukan på Rickars mammas jobb! Men vad gör man inte för att få ha en härlig jul och inte smitta allt och alla?

Vi hade jättemysigt på julafton iaf! Massor av gott att äta ; ) Jag och Rickard började morgonen med att baka en omgång med bröd, en med lussebullar och göra revbenspjäll! För som sagt, vi visste ju inte vilja smittor vi bar på dagen innan. Haha.

Här nedan ser ni min lilla gran, jag är rätt nöjd ändå, det tog några timmar att få till. Det är dock ingen "kalle anka gran" men va tusan... den var ju gratis!

                                    

                                        Före                                      Efter

Julgransstöld med lillsyrran.

Igår bar det av ut i skogen med såg och yxa för att stjäla en gran. Lillasyster Emeli och jag traskade på men inte hittade jag någon gran som passade in i min "Kalle Anka gran mall". Jag brukar ju köpa mig en fin kungsgran men iår som fattig student skulle det bli en stulen svensk gran. Emeli var tapper och kämpade på men ingen gran "talade till mig". Efter att vi gett upp tippsade dock Sivert om en som fanns bara fanns en bit in i skogen och den fick det bli! Efter många jävlar och fan lyckades jag fälla granen men jag måste erkänna att jag är bra osäker på om jag verkligen vill ha den... egentligen... Och sen till den stora frågan, har jag 3 meter i tak tro?



Här har vi den... jag spanar in mitt offer.. haha


Suspekta övningar med en boll!

Idag har jag varit på lite feelgoodträning på gymmet. Passet heter bål och det ingår många suspekta övningar med en pilatesboll. Passet börjar med att man studsar upp o ner på pilatesbollen och jag är alltid lika rädd för att den ska explodera! Men man mår så bra av passet och man kan inte låta bli att le för det är så kul!! 

Något som är lite jobbigt är att jag längtar hem så in i tusan! Men nu är det iofs inte så långt kvar. Det ska bli så mysigt! Jag blir alldeles varm när jag tänker på det! Jag hoppas bara att allt blir bra och inte allt för stressig.

En sak till! Jag är så sötsugen nu så jag tror jag döööör! Efter en apelsin och ett äpple är jag fortfarande sugen... snyft. Jag vill ju vara SMAAAAAL! Då kan man inte äta sötsaker hela tiden.... som jag nästan alltid gör...

Kram Kram

Vinterkärlek!

Idag jobbade jag förmodligen sista dagen med Anna på cafét, någonsin! Det är lite läskigt att tänka så. Hon är verkligen helskön! Jag hoppas hon gör något kul med sitt liv.

Tänk va härligt det är med ett extrajobb, de är superbra! Just nu är det ju jättemysigt också eftersom det är julpyntat och spelas julmusik. Imorn ska jag ta kort där så jag kan visa ALLA jag känner hur underbara Svenssons kafé ser ut!

Titta här vilka UNDERBARA bilder jag har fått till idag! 

                                       

                           

Övernaturlig glöggkväll

Ikväll har jag varit på glöggkväll på Svenssons café med mina medarbetare! Det var jättetrevligt o mysigt med fika! Det är verkligen ett härligt gäng och tänk att jobba med en chef som man gillar! Det har väl aldrig hänt förr. Vi pratade allihop om en massa kul grejer, bland annat en hel del övernaturligt. Jag är skeptisk men vääääldigt nyfiken. Jag måste leta upp någon "sån där" och prata om min framtid eller något sånt! Det vore roligt.

För övrig är det så vackert här uppe att jag blir småreligiös! Jag promenerade hem i ett vackert vinterlandskap och kände att livet är rätt bra ändå... fast en sak saknades ikväll... men kanske händer det imorn.

                                 

Jag får som jag vill

Ibland är livet bra konstigt. Haha, tänk att på något sätt får jag alltid som jag vill... underligt... och när jag får det vet jag inte om det var det jag ville ha. Men vi får väl se, jag får smälta saker och ting och se hur det känns. Man lever bara en gång!!

Imorn är det iaf hårt plugg som gäller för på fredag ska tentan var klar! Men jag fixar det! Jag fixar ju det mesta... Nu ska jag först fixa den engelska artikeln inför seminariet imorn. Suck, pust och stön.

Godnatt

Pirrig!

Hihi, jag är lite pirrig. Nu pratar jag med Elin o va roligt det är!!!! Vi skvallrar och står i! Hon är så härlig, hon accepterar verkligen en för den man är! Man kan berätta vad som helst och hon... ja hon tar det.... haha. Va glad jag är att jag har henne!! Puss o kram

Så ont!

Nu är helgen över och det innebär att Rickard, Tina och Morgans besök är över. Nu sitter de i bilen påväg hem och här sitter jag... ensam. Det känns bra tufft, men idag gör det inte så ont så att jag gråter iaf. Det är ju bra att jag är lite starkare än så. Man vänjer sig väl vid avskeden. Men det värsta är att jag i princip kunde ha följt med dom hem! Men jag har ett seminarium i veckan och jag ska jobba till helgen så det gjorde det ju svårare. Men men nu är dom påväg och jag är här, så är det.

I går var vi på julmarknaden på Jamtli! Fy tusan va mysigt det var! Det var massor med snö och massor med hemgjorda fina saker! Det är vad jag kallar en riktig julmarknad!! Jag och Rickard stod i kö för att få kolbulle i typ 40 min men det var det värt, mums! 
                                                       
            
Nu längtar jag tills jag ska få åka hem och få jul på riktigt! Men just nu känner jag mig lite låg.. nu vill jag bara att det ska bli kväll så jag vet att Rickard och dom kom hem ordentligt. Känner mig som sagt lite nere nu så soffan here i come.

Knäppis till granne

Så här får väl inte jag säga som ska bli en bra socionom men... jag har en knäppis till granne! Jag har vaknat många mornar av en massa ljud. Men sådär på mornarna är man ju lite borta. Jag har hört det på dagarna också o nu har jag börjat springa till dörren för att kolla. Det är nämligen från trappen jag hör ljuden. Men nu är han avslöjad! Grannen går ut ur lägenheten, rycker i dörren, slår på den och räknar något. Det låter som faaaan för det är så lyhört här! Han lider alltså av tvångssyndrom och det borde ju jag ha förståelse för... men jag är hans granne och ljuden retar gallfeber på mig!!! Om det här vore min lägenhet vore det mycket jag skulle fixa och dona med här för det är mycket höga ljud som stör och tro mig... grannen hade nog fått en liten känga också... hihi. För jag lovar, världen går inte under om han slutar o störa mig varje gång han ska gå ut ur lägenheten. Mohaha, jag är en ond människa!

                                  

Det bästa av två världar!

Hej hopp! Vissa människor har det bra! Och jag är en utav dom. Imorse gick jag till kafét för att jobba lite. Kl var 05.30 och snön låg vit på taken, endast lilla jag var vaken. Det var en härlig känsla. Det är så vackert här uppe! Snön gör mig så glad!

Jag har det bästa av två världar! Hemma har jag mitt hem och min pojkvän, det är där jag hör hemma! Men här uppe har jag en egen lägenhet, jag lagar vilken mat jag vill, är boss över tvdosan, hänger med tjejkompisarna och gör lite vad jag känner för... hemma gör jag ju iofs allt det där också... fast inte riktigt i lika stor utsträckning. Haha.

Tack för mitt liv iaf! Jag är nöjd! Man ska vara nöjd, vilket liv som helst kan kännas skit om man inte tillåter sig själv att vara glad och må bra!

RSS 2.0