Från klarhet till klarhet!

Starten på dagen kunde väl inte bli så mycket sämre men sen har dagen gått från klarhet till klarhet. Jag fick spela Fia med knuff och kom tvåa!! Sen fick jag ligga i "finrummet" och läsa alldeles själv i fred och frihet, när får jag någonsin ro att göra det annars? Kvällen avslutades med bröllopstema och godsaker från fjärran länder. Nu är magen full av godsaker och kroppen full av goda skratt!! Kan man ha en mycket bättre praktikplats? ; )

 


Gråtfärdig, slut och svullen

Nu vill jag använda en massa ord som jag som nybliven gudfruktig inte borde göra... men fan vilken jälva morgon!! Varför ska jag vakna upp och känna som... som jag gör. Som att allt jag drömt är sant. Kanske för att händelserna inte är sanna men för att känslorna i drömmarna ligger där någonstans inuti mig och pyr. Jag ska faktiskt skriva ner vad jag har drömt, vem vet, de kanske kan vara till nytta på något sätt. Men inte här, så mycket av mig själv tänker jag inte dela med mig av! Men vet ni en annan sak, jag vill inte gå till praktiken idag. Jag känner mig gråtfärdig och helt slut, ni skulle se hur svullen jag är kring ögonen!!! Men är inte det konstigt egentligen, att allt jag vill göra nu är att gå och lägga mig igen och inte öppna ögonen på vääääldigt många timmar. Men det är ju där, med ögonen stängda som mitt liv suger som mest! Suck...

 


Så mycket kärlek!

Jag sitter och tittar på Elvis i Glada hudik på svt och jag är helt såld! Jag skulle så gärna vilja gå och se den musikalen nästa år men de känns ju lite konstigt att boka in något till nästa höst! Men helt ärligt så har jag redan börjat planera, tänk va mysigt att åka iväg jag, Mamma och Emeli och göra de till en kul grej för bara oss!!

Hur som helst så påminner såklart serien om min egen nya verklighet med världens bästa kör! Så mycket kärlek säger jag bara!!!!


3 hungriga män

Ja...kvällen blev inte riktigt som jag tänkt mig... men vad i livet blir egentligen som man tänkt sig? Ikväll blev det en spontan stormiddag med Rickard, Hesse, Johan och jag. Det var lasange för hela slanten och det är tur att jag jämt lagar mat till ett helt kompani! Fast det är ju riktigt mysigt egentligen. Och jag stormtrivs när jag får vara hemma och laga mat till min man... eller som i det här fallet, till 3 hungriga män!


Barnfria igen ; P

Då har man spenderat VÄÄÄÄLDIGT många timmar med sin lillkusin! Det har varit en riktigt upplevelse så jag och Rickard har fått en smak av en eventuell barnframtid. Igår vid läggdags var hon inte sådär supersugen så det blev en hel del skrik och stoj men efter lite teamwork och en stor skopa pedagogik så löste de sig så fint så. Kl 6 var det dock dags och vakna och jag som fått intrycket av morbror att man kunde gosa ner sig i soffan och slå på en film hade fel! Det var full rulle på en gång! Sen åkte vi iaf till Daltorp där hon blev rädd för diverse djur och torkad runt munnen med en disktrasa, tacka vettja landet.... hmmm.... Nåja, hon klappade och allmänt terroserade lite djur mot slutet av dagen och hur som helst så tror jag att hon är nöjd med sitt senaste dygn hos kusinjosefin.

Nu ser jag och Rickard fram emot en barnfri kväll med film och godis, och sen kommer vi att somna så sött ; P

På en promenad med ett barn finns det alltid massor med häftiga skatter på vägen!


Kulstöterska

Idag ska kusin Frida komma och sova hos oss och det ska bli superkul!! Tänk att vi ska få vara barnvakt en hel kväll och natt!! Spännande värre!! Ikväll har jag tänkt att vi ska hyra barnfilm och mysa... hoppas bara hon har ro i kroppen till de ; )

Sen så hade jag en liten tanke om att vi kanske skulle gå till kyrkan imorn men sen kom verkligheten ikapp mig, och jag tänkte att inte kan jag väl ta med mig en två och ett halvt åring på gudstjänst! Rickard var även snabb med att tillägga, "nej och inte när det är en framtida kulstöterska som heter Frida". Arma barn säger jag bara, jag vet vad som väntar henne...



Busattacker

Igår jag var hos Sandra och fick träffa familjens nya tillskott, en tokdyr valp som heter Ola. Han var så hög och gänglig men supercharmig och låg och sov mot mig i soffan till och från mellan hans busattacker och tokrace runt i huset. Visst blir man kär, men tänkt så bortskämd man är med sitt enkla liv! Jag börjar nog bli för gammal och bekväm för att kunna tänka mig något annat, haha ; )

Somna om

Varför ska jag envisas med att somna om när jag vet vad det innebär?! Ändå kan jag inte förmå mig att gå upp kl 6 varje dag, för alla vet ju hur mysigt det borde vara att bara gosa ner sig och somna om igen... men en ond cirkel är vad det är..

Jag drömmer om så mycket konstigt! Det verkar som att det bra kokar en massa oro inom mig för saker jag inte ens visste om att jag oroar mig för! Och sen är det de här jobbiga... att de känns som att allt går i slowmotion och jag är för trött och slö för att se, höra och agera i drömmen... hmmm?

Nej jag tror helt enkelt att det får räcka nu, jag vet hur skönt det är att gå upp tidigt så det här med att somna om är inget för mig just nu!

HJÄLP!!

HJÄLP!!! Jag har precis suttit i 20 min och pratat med en försäljare! Men tro inte att det var i telefonen, nej, nej! Det plingade på dörren och där står en ung kille och säger något som jag inte förstår. Jag trodde att han skulle göra någon  men icke, snart stod de klart att han ville sälja årskrönikor till mig! Jag som knappt äger några böcker och jag fan inte tid att läsa dom få jag har!! Usch, jag har en sån obehaglig känsla i kroppen nu. Det lixom kryper i kroppen!! Men jag lyckades säga nej, fast de mår jag ju också dåligt över... att han la 20 min på någon som sa nej! Men va fan, jag fattade ju inte vad han ville! Nu sitter jag här och surar för att inte Rickard var här hemma och kunde skydda mig : (

Höstkul

Vet ni va härligt, nu har jag fått något kul att se fram emot denna höst. Vi ska åka till Göteborg igen i Oktober och se Robert Gustafsson på Rondo. Vi får hänga på Tina, Marcus och Tinas mamma och pappa. Det känns jättekul  och sen gör de ju inte så mycket att vi bokat hotell för den helgen också. Synd bara att vi klantade oss och väntande med att boka så det blev 700 kr dyrare!! Är det inte helt otroligt!! Två dagar innan kunde vi få samma hotell för 700 kr mindre!! Sjukt!


Sköt dig själv och skit i andra!

Sorg i mitt hjärta... vad kommer egentligen detta att innebära för vårt Sverige i det långa loppet? Kommer barn att dö när de blir utkörda från vissa sjukhus för att de inte har försäkringar som täcker deras vård? Ja vem vet? Detta kommer självklart inte att ske redan imorn men redan imorn så kan vi sannerligen räkna med att klyftorna mellan rika och fattiga växer.

Låt Jonas visa vägen, tack Jonas!

Sköt dig själv och skit i andra! Nu kör vi!!


Varför?

Fy f*n! Detta är en ledig dag och glad i hågen gick jag till min spinning 06.45. Passet blir dock skitjobbigt! Pulsen skenade och jag kände mig helt orkeslös. Cyklade hem men kände mig så svag och att duscha blev en riktig utmaning! Efter frukost fryste jag som en liten gris i soffan och insåg mitt nederlag och kröp ner i sängen och sov i en och en halv timme. Nu är jag uppe och ska väl göra mig lite lunch men jag vill inte! Jag är så trött och slut och vill bara krypa under täcket igen... men jag har ju massor att göra!!! Suck, pust och snyft.

Fin Josefin

Då har man sjungit igen med den goaste kör du kan tänka dig! Tänk att få kommentarer som "jag tycker så mycket om dig Josefin" och "du är så fin Josefin". Eller att någon blinkar åt just dit håll under en sång. Det låter väl som en dröm va? Men det är inte omöjligt och det är skönt att jag får vara en del av det under 2 timmar varje vecka iaf!


Chili

Då var ännu en dag över i det Josefinska livet. Regn över min kropp men jag var tapper och tog mig från a till b till c och hem igen! Började dagen med lite spinning men tusan va trött jag är nu. Sen kväll blev de också, vi hade skrivit fel på schemat så jag började halv 9 och slutade halv 8. Tufft de med, men som sagt, idag har jag överlevt över all förväntan. Hungrig var jag också så när jag kom hem blev det chili i min sjuttiotalstallrik på det skitfulla furubordet. Tack och godnatt...



Ljus i mitt hjärta

När jag behöver tid för mig själv då gör jag ljus, om jag fick välja skulle jag göra ljus mest hela tiden men de hinns ju inte med. Här är några av mina senaste alster, jag är helt kär i den första omgången med brunoranga ljus! För att ge en bättre bild så får ni se en bild med blixt och en utan.


Måndagmorgon

Då har man startat måndagen med ett pass av bodybalace. Det känns bra men vädret känns sådär. Inte så motiverande med regn när min praktik går ut på att cykla fram och tillbaka mellan olika kyrkor och församlingshem i stan.

Till kusinens fråga om jag blir järntvättad så... hmm ; ) Det blir jag nog. Haha. Ja spännande är de iaf. Vi får se vad som händer.


Ära

Då har man varit i kyrkan... idag fick jag äran att bära fram vinet under mässan. Det är tydligen en mycket märkvärdig uppgift så jag gjorde det med stor vördnad ; )

Men det här med kyrkan faller mer och mer på plats. Jag upptäcker endel spännande saker. Bland annat så är ju duvan en symbol för kyrkan och jag tycker verkligen inte om fåglar. Men det finns ett speciellt undantag och det är duvor. Dem har alltid varit speciella för mig, så idag så känns det lite som ett tecken.

En annan sak som jag är stolt över är att jag igår sa nej till något som jag sagt ja till allt för många gånger. Det är alltså dags att förändras på fler än ett sätt!

En söndagsfin kyrkflicka ; )





Glädje

En lite bättre natt i natt! Skönt. Fast den här jäkla förkylningen vill ju inte ge med sig!! Jag vill ju leva livet men vågar ju inte för jag är så trött och förkyld och hostig.

Igår hade jag en underbar kväll! Jag får se mycket spännande på denna prakik och jag har inte fått så mycket kärlek och glädje på länge!! Nu vet jag hur mina torsdagskvällar ska se ut, inget snack om det!



Ingen lust

Nu har det gått superlängesen jag skrev i bloggen... men jag har inte haft lust. Känner mig lite si och så. Inatt hade jag skitjobbigt. Drömde samma dröm hela tiden, jag gick upp på toaletten men sen när jag somnade igen kom den ändå tillbaka! Helt sjukt! På ett sätt kändes det som att det som hände i drömmen verkligen speglar mitt verkliga liv just nu. Ibland är de fanns läskigt hur tydligt drömmarna speglar sina problem.

Hur som helst så känns praktiken bra. Det är härligt och träffa så fina människor. Nu förstår jag verkligen vilken nytta kyrkan gör och välgöraren i mig bara brinner! JAG VILL OCKSÅ!!

En lagom glad och pigg tjej påväg till kyrkan...



Traderafynd

Jag vet inte om jag skrivit om det men Rickard tyckte att det var en bra idé att jag skulle gå med på tradera så de gjorde jag och jag har redan shoppat en hel del... här är lite delar från Annika servisen från Rörstrand och så mockaband, superfina! Men tusan va lätt jag tror det är att bli beroende av denna sida!!


 


Jaha...

Idag var första dagen på praktiken... det var... en upplevelse. Jag fick börja morgonen med en Gudstjänst... och det var... annorlunda. Haha, men ja va elak jag är. Det var faktistk en spännande Gudstjänst och psalmerna hade jag aldrig hört förut men dom var bra!

Men, men. Vi hann inte med så mycket idag och tyvärr känner jag mig rätt vissen. Men det är inte praktikens fel, jag vet inte riktigt va det är.... känns som luften går (inte gått) ur mig och jag vissnar... Hoppas det bara är en "sån dag" och att det går över.

RSS 2.0