Mitt nya hem

Ja då var man uppe i norr igen. Jag och Matilda brummade iväg och resan gick bra. När vi väl kom fram fick vi skratta så att tårarna sprutade! Ni skulle se mitt nya hem! En läskig liten stuglänga läääängst bort på campingen med utsikt åt skogen och ett stålstaket på en och en halv meter! Jag lovar att jag ska ta kort på mitt nya hem men just nu ser det ut som totalt kaos så det får vänta.

Det roligaste var ändå när Matilda klev in i badrummet och frågade hur fan vi skulle få plats i duschen. Då skrattde jag så jag vek mig dubbel. Vad som inte var riktigt lika roligt var att bilden på hemsidan såklart inte stämde med min lägenhet. Jag har en pyyyyytteliten frys och de vill jag ju inte ha!!!

Efter att ha lastat ur bilen åkte jag till Kajsa för att tömma mitt förådd men hade jag med mig nyckeln? Nej, den var kvar på campingen, tur att den inte var i Nyköping iofs. Så Matildas mammas bil fick köras som tusan fram och tillbaka.

Efter det blev det Twiligt och massor med gott i soffan... öhh nej min säng.

Kursen startade idag... men det är inte mycket att prata om faktiskt.

Brutalt nära

Jag har inte skrivit på sistone... det kan bero på att verkligheten har närmat sig och jag har inte velat... tänka på de. Men nu är den brutalt nära. Ca kl 11 idag så brummar bilen iväg mot Östersund för mig och Matilda.

Det ska bli roligt, det är bara det att jag är en sån som vill ha kakan och äta den... helt enkelt.

Krockat

Idag har jag bara gjort 2 saker av allt jag har att göra... inte bra. I denna takt ser det inte ljust ut inför denna vecka.

Rickard har dock lyckats krocka med en fågel, en kråka när han var ute och provkörde sin motorcykel ikväll så han har en jack i handen från en näbb eller klo, äckligt, päckligt!

Trygghet

Då  var man hemma igen, härligt att få sova i sin egen säng igen.

Nu är jag snart inne på sista veckan hemma. Vid den här tiden nästa vecka så är jag och Matilda i Östersund och gråter oss nog till sömns... eller iaf tröstäter godis så de sprutar ut öronen. Jag gillar Östersund och alla där, det är inte det, men det är ändå något speciellt med hemma... så är det bara. Jag är nog lite barnsligt nöjd med tryggheten.

Men full fart denna vecka!

Godnatt

Proffesionellt magplågeri

Igår åt vi en helt underbar och häftig middag på babel restaurang och bar här i Borås. Vi provade oss fram mellan alla häftiga tapas som vi beställt. Det är så häftigt att prova nya och gamla smaker o känna att de kompleterar varann så bra. Vilket toppenställe säger jag bara!

Dom här söta förpackningarna fick vi med choklad och inte hade vi (jag) hjärta att äta upp dom




Efter det gick vi till hotellet och satte oss i hotellbaren och Rickard drack öl och jag tog ett glas vin till. Det blev en tidig kväll men sen! Min stackars mage! Jag vet inte vad som hände, jag mådde skit och de känndes som att jag skulle spy halva natten, jag vet inte va de var?! Det känns som att min mage gått en boxningsmatch. Rickard påpekade dock att de vi håller på med just nu är proffesionellt magplågeri så man kanske får vad man förtjänar, men jag brukar ju ha en järnmage. Men, men. Nu ligger jag iaf på hotellet och myser i sängen och vilar min stackars mage. Igår bestämde  vi oss  för att stanna en natt till så inte förens imorn bär det av hemmåt igen.

Här bor man som en drottning och en kung o det passar perfekt när man behöver mysa och vila upp sin onda mage!


Obehagligt

Nu har vi varit på djurparken... men det var rätt obehagligt faktiskt. Jag vet inte om det var längesen man var på en djurpark så man glömt bort hur det är eller om det bara var så att djuren på denna djurpark var olyckliga... för det verkade dom vara! Dom bodde i så små inhängnader och det var bara tragiskt att se dom. Speciellt elefanterna! Dom såg riktigt olyckliga ut och en utav dom bara skakade huvudet fram och tillbaka helt maniskt. Huha..

Men jag och Rickard hade det väldigt mysigt och jag kom fram till att det kanske är bättre att några djur mår dåligt i små inhängnader så barn får lära sig vilka djur som finns och att de är värdefulla att bevara... eller jag vet inte...

Men idag har vi iaf checkat in på vårt favvohotell så nu liggger jag i hotellsängen och myyyyyyser! Snart ska vi gå iväg till Thai silk på middag, muma!

Nyfiken giraffbebis



Olyckliga elefanter?



Gris som gillade kli på magen



Bisonsnygging


Helvetet på jorden!

Gissa var jag var igår?! På helvetet på jorden... eller ja typ, jag var på Ullared! Sandra var så snäll och ville hänga på så vi brummade iväg och ångesten höjdes ju närmare vi kom. Men det gick bra! Det var inte så hysteriskt som man kan tänka sig. Fast jag blev 1800 kr fattigare, men de är sånt som händer. Jag köpte fina sängkläder o så.... fast egentligen vet jag inte vart 1800 kr tog vägen, men pengarna försvinner väl fort när man har roligt!

Här är den mytomspunna platsen!

 

Och bilar till förbannelse (syns inte så bra på den här bilden iofs)



Så här ser 1800 kr ut i ovandlad form



Men nu bär det av till Borås djurpark för ett nytt försök och sen tar vi in på hotell ikväll, HÄRLIGT!!!

Sura miner

Igår var det äntligen dags för ett besök till Borås djurpark. Efter att Rickard äntligen var klar i badrummet för dagen, klockan är närmare halv 3 men jag har kollat på nätet och parken har öppet till 6 så det får duga.

Väl där så ser jag en sån där skylt där de rullar information - välkomna, våra öppetider är 10-16 alla dagar.
Vad i helvete?!?! Nu visar det sig att från den 17 :de augusti är det öppet mellan 10-16 o inte 10-18 och det har jag min slarver missat! RIckard tycker att vi ska gå in ändå och jag frågar om han är knäpp, vi hinner ju inte ens gå runt djurparken på 1 och en halv timme. Så efter många sura miner åkte vi och shoppade istället! MOHAHHAA! Och jag fick fina skor! Men nu har Rickard lovat att vi ska gå på parken heeeela torsdagen så det ska vi minsann göra! Under shopping så hittade jag ett par till skor och 2 behåar! Helt otrolig, jag hittar ju aldrig behåar o billiga var dom också, det var halva priset i hela butiken, sånt gillar jag, ska nog åka tillbaka och köpa flera innan veckan är över, men jag ska inte gå in på vilken storlek jag köpte, huhalien!

Här är mina fina skor som RIckard köpte till mig, älskar dom!


Gifte mig

Inatt hände det mycket! Jag drömde att jag gifte mig med Rickard, men... problemet var att han inte kunde komma för han skulle hjälpa Jonte och Guppy med deras bil så jag gick och spontangifte mig med honom ändå, fast han inte ens var där!

Efteråt så hade jag riktig ångest, vad hade jag ställt till med?! Jag hade inte ens några ringar och nu var jag gift, bara sådär!

När jag kom hem hade jag fått hur mycket presenter som helst, bland annat en hemmasnickrad säng med 2 stora djurfällar.

Det var en kenpig dröm, jag hade gift mig i stockholm och jag hade en vit fin klänning men jag ville inte att den skulle dra i marken när jag gick genom stan så jag höll upp den men då hade jag skitfula skor på mig som jag inte ville skulle synas...

Den här drömmen kan nog ha många spännande budskap...

Jobb/vila

Oj, oj det har inte blivit mycket skrivet på sistone. Just nu befinner jag mig i Borås tillsammans med Rickard. Han bygger badrum så vi njuter verkligen av vår semester : (

Nejdå det är lugnt, vi ska nog hinna med lite kul också. Imorn ska vi till Borås djurpark om det är okej väder. Jag vet att det är lite småkonstigt att gå till en djurpark när man inte har några barn som svepskäl, men vi vill ju också titta på djuren! Jag har även föreslagit en tur på en äventyrspark där man klättrar på banor uppe i luften men Rickard försöker sitt bästa med att rösta ner mig.

Idag har det för övrigt regnat hela dagen så jag har inte gått utanför dörren (vi bor hemma hos Rickards kusin och hans tjej). Jag har nog inte haft en sån här lugn dag på.... ja... flera år! Så jag slappar gärnet medans Rickard jobbar sig svettig.

På onsdag hoppas jag att vi drar vidare på äventyr!

Boenden till min teknik

Igår var jag och Emeli hos mamma, det var en omtumlande kväll... minst sagt. Men sånt är bra ibland, att prata känslor och tankar. Jag har gjort mycket sånt på sistone, jag hoppas jag blir bättre på de.

Hur som helst så fick jag en superfin litet virkat telefonfodral av min Mamma! Så nu har jag världens finaste boenden till både min mobil och min kamera!





För övrigt har det varit ganska dålig väder så jag och Rickard bestämde oss för att storstäda köket.... efter 4 timmar var vi fortfarande inte klara... hur mycket skit kan man ha på en så liten yta?!

Imorn hoppas jag att vi kan åka till Daltorp och bo i skrocken i några dagar.... det låte väl mystiskt va ; P


Luckor att fylla i

Jag har ju lite luckor att fylla i! 

Förra veckan var rätt skön faktiskt, det blev lite sola och bada för en gång skull! I onsdags var jag och Elle vid buddsjön och hade det bra.

Det är så fin där. Och jag fick göra fina (öhhh försök till fina) insvepningar av mitt hår... Men jag var inte så duktig. Men har man lagt ut över 900 kr på fin färg så får man försöka skydda den.

 


Elles family bor på en härlig gård och där finns det också en massa fina djur! Denna galna iller tillhör dock inte dom, men jag var ju bara tvungen att fota den ändå! Läskig liten typ den där Felix.

 
   


Och sen älskar jag Elles kossor och kalvar, men denna dag hann jag dock inte med något mys och gos.


Semesterdag?

Det är inte lätt att ha semester, det är så mycket att göra. Fast trädgården här hemma har jag ju aldrig semester ifrån så den har fått sig en rejäll omgång idag.

Men fan va jag har svårt att slappna av. Jag vill göra något hela tiden, vill ha dagarna planerade och klara in i minsta detalj. Det är mycket som ska hinnas med, många som ska träffas, platser som ska besökas, hem som ska städas, mat som ska grillas, glass som ska ätas, blåbärs som ska plockas och tänk om man fick äta en blåbärspaj! Det vore väl fint!

Nej ingen rast och ingen ro, bara slita, bara gno.

Första semesterdagen, JIPPIE!

Tina

Det är med stor sorg och redan saknad som jag måste inse att Tina kommer att flytta till Göteborg. Självklart lever jag på hoppet att så inte är fallet men....

Inte visste jag att hennes separation även skulle innebära en separation för mig! Jag har släppt in en tjej i mitt hjärta som är allt du kan tänka dig. Det finns ingen som kan reta gallfeber på mig som hon men det finns heller ingen som kan värma mitt hjärta på samma sätt.

Jag tror inte jag har förstått vad de innebär att hon ska flytta från Nyköping, vi har kommit varandra så nära och har umgåtts så mycket och nu ska hon flytta, till den goa staden Göteborg. Vi kan inte springa över till varandra om kvällarna, vi kan inte ringa och bjuda över varandra på middag, vi kommer inte stå o riva i varandras garderober, Ingenting kommer bli som förr, allt blir annorlunda. Jag ska ha ett långdistansförhållande med min bästa kompis.

Det är inte utan att tårar som jag inser vad som komma skall.

Men Tina är min Tina och jag ska göra mitt bästa för att vårda den vänskap som vi har, för såna växer inte på träd. Det är något speciellt när man delar vansinne, ilska, irritation, glädje, skratt, tystnad, tårar, sorg, äventyr, lugn och innersta tankar.






För mig är det inte slut, det är långt ifrån över!

Vilken dag

Oj oj vilken dag, efter en jobbdag så bröt helvetet loss och jag ville inte gå utanför dörren. Det var mitt eget lilla private helvete och Rickard gör sitt bästa för att hjälpa till (stå ut) Men efter lite tårar så gick jag ut och det blev en jättetrevlig kväll som slutade i soffan hemma hos Mia, hon e go hon!

Festdagarna har visst inte blivit så mycket fest för mig, men va tusan gör de?

x antal

Vilken härlig dag jag hade igår, en sån som passar min smak!

Jag blev kompis med en älgbebis! Den var ute på åkern så vi stannade för att ta kort o när jag pratade med den så kom den närmare och närmare, helt sjukt häftigt! Kolla in närmandena!

Lång borta,



Närmare,



Närmast!!



Sedan blev det Daltorp för hela slanten med alla söta djur!

 





Kattmys



Ja varför gillar Kurre att ligga här?

Jag och svärmor begav oss ut i skogen och plockade blåbär i över 2 timmar och jag kan säga att jag blev uppäten av myggorna! Just då var det väl inte så farligt men idag har jag 28 myggbett bara på låren! Jag var visst god att mumsa på. Men det var en toppendag! Såna vill jag ha fler av!

Den är också död!

Ja är det inte helt otroligt?! Min dator är död, den som Rickard köpt till mig efter att min förra dött.... Ja de var väl fan för teknik! Men Rickard fick lämna in den på Detera och allt gick bra, kanske för att han fick prata med någon som är mer serviceminded än den där andra dumma killen. Så imorn åker min dator till Tyskland så får vi se om dom kan få fason på den.

Men jag har en ny!! Kanske är det just därför den andra gick sönder eftersom denna dator köptes under tvivelaktiga förhållanden. Jag tror ju på att onda gärningar straffar sig och dagen efter att vi bestämt oss för att köpa denna dator så dog min andra. Men jag ska ta kort på min fina nya dator så ska ni få se, den är väldigt fin och smidig så den blir perfekt att resa med till Östersund : )

"Lars and the real girl"

Nu har jag just tittat på Lars and the real girl, speciell film måste jag säga. Men ganska bra, en feelgoodfilm i lite mörkare toner. Jag har lite knepig filmsmak, jag vet. Det finns nog ingen som säger emot mig om det, men va fan, det är min grej!






Imorn hoppas jag på en dag vid Buddsjön med Elle och sen en tur till Gnesta för att träffa Frida och lilla Wilma. Sen har jag två till lediga dagar som jag ska göra det bästa av! Bara 2 dagar kvar av jobb. Idag har jag dock jobbat som tusan, jag är helt slut. Men sån är jag när det börjar närma sig slutet, då är det massor av saker som jag vill hinna göra. Jag hoppas bara att det blev bra vattnat på utegården, annars blir Helena arg på mig. För övrigt var Tina inne på jobbet och tyckte att jag hade det riktigt bra som fick vara ute i solen och vattna blommor i flera timmar ; P Så har jag det!

Ner

Tänk att ett telefonsamtal kan dra en ner på jorden så fort. O va upp o ner jag är. Ena dagen så är allt underbart och andra dagar suger... den här dagen har gått upp o ner... men mest ner här på slutet.

Nu lyssnar jag på Chromeo - Needy girl, den är ju lite rolig iaf. Sen ska jag till Tina... men de gör ju mig bara mer ledsen, varför ska hon lämna mig?!?! AHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!

Jag är en Needy girl

Love

Blåbärsskogen

Åh vilken härlig söndag jag hade igår! Helt underbar! Vi gick upp tidigt och sen åkte jag till mamma och gav mig ut i blåbärsskogen. Mamma tittade lite fundersamt på mig när jag drog på mig regnbyxor och jacka för det blev ju en jättefin dag, jag som trodde att det skulle regna på mig. Så jag fick klä av mig litegran och gick ut och blev myggbiten i skogen. Sen kom mamma och hon hittade svamp, jag förstår inte hur hon gör?

   


Efter bärplockning och lunch försökte vi hitta något som jag kunde ha på mig i mammas garderob eftersom jag bara tagit med mig långbyxor till min kusins kalas, men.... icke. Jag, mormor och mamma fick dock skratta högt åt allt som inte passade och sen fick jag svettas som tusan i värmen.

Kvällen avslutades med middag i hamnen för mig, Rickard och Tina. Härligt, härligt.


BILDER!

Äntligen! Nej, jag har inte fixat datorn, men jag har lyckats ladda ur min kamera på bilder ändå! Det var ju inte så svårt iofs, men jag har inte ens fått arslet ur vagnen och provat.

Hur som helst så var vi hos Rickards family idag på lite middag och det var supertrevligt. Och vet ni vad dom har?! En harpalt! Helt otroligt! Acke (familjens hund) kom hembärandes på en harpalt i måndags och den var oskadd så dom släppte ut den igen men den höll sig runt gården så nu har dom fångat in den och har den som deras lilla husdjur. Kanske är det dumt jag vet inte, men det ser inte ut att gå någon nöd på den!

Kolla in bilderna på några av familjen djur (3 hästar och en katt fattas)

   
 


Nu lovar jag massor av bilder framöver!

Nu ska jag över till Tina för en filmkväll, myyyyyyyyyyyyys!

RSS 2.0