Jag har börjat!!

Tänk att jag äntligen tagit mig i kragen och börjat plugga inför tentan! Men som Rickard säger - Nu har du läst 2 kurser och har sagt både gångerna att du börjat försent, nästa gång kanske du ska börja tidigare! Tänk vilka visa ord, de fattar ju jag också men det är något i kroppen som verkligen gillar att inte plugga och bara göra de man vill under dagarna. Men kanske.... med lite tur.... och lite diciplin så börjar jag tidigare nästa gång!

Kram kram så länge!

Då blir det citronpaj av alltihopa!

Igår hade jag en heltrevlig kväll med mina korridorskompisar! Vi grillade och satt ute i kvällssolen och myste. Jag försökte mig på lite tricks med Sannas cirkusprylar men de fick sådär, det var inte en utav mina talanger att kasta bollar och trixa med pinnar.

Efter det blev det citronpaj inne som Sanna hade gjordt, den var sååå god. Men, ja visst finns det ett men. Det verkade som att citronpajen satt i gång många snuskiga tankar! Inte hos mig föstås men som Sanna sa så klokt, dert är bäst att inte lämna henne och Johan ensamma i korriodoren för då blir det citronpaj av alltihopa.

Kvällen avlutade framför tvn med så ska de låta och alla sjöng med och Tove virkade.... ja, jag förstår vad ni tänker, är vi i en studentkorridor eller på ett ålderdomshem? Vi hade helmysigt iaf! Trots att jag drömde mardrömmar efter filmen som Johan avslutade kvällen med!

Tack för mina goa korridorskompisar!!
Fy va jag kommer sakna er nästa år!

Kvinnor kan!

Solen skiner och livet känns riktigt bra häruppe i norr. Jag cyklar till skolan o på tal om cykel och mitt senaste inlägg om att kvinnor måste klara sig själva så måste jag skriva om häromkvällen när det var det kvinnor kan i korridoren. Tove hade punka på cykeln och hon och Matilda satte igång och fixade de. Visst kan de låta enkelt men det var bakdäcket o hon har växlar och grejer. Hur som helst fick dom ihop det och jag tittade på medans Sanna förevigade allt med digitalkameran. Cykelstället skulle ha 250 kr! Helst otroligt men är man snåla studenter och skitsmarta bruadar så fixar man de ändå! Eller Tove och Matilda gör de iaf! Vilka tjejer!

Annars blir det endel pluggande i solen på balkongen fast hamnar man därute med andra korridorskompisar så blir det en hel del snack också!! Haha men de är skittrevligt!

Strunt i tentapaniken nu och njut av solen! Imorn blir det grillkväll här också! Helmysigt, va skönt att allt känns bra!


Bääääbisar

Igår var en riktig toppendag!! Solen sken o jag, Rickard och gav oss av till sommarstugan, båtresan ut var lite kylig men va härligt de var att komma dit o se vad som har hänt där under vintern. Efter lite fixande och donande satte vi oss ner i solen och bara myste med nyponsoppa o skorpor. Frågan uppkom förstås.... - är vi töntiga nu? Nej vi har de underbart!

Båtresan tillbaka fixade jag alldeles själv, kvinnor kan! Man får passa sig för att bli beroende av sin kille det är så lätt att man glömmer bort att man KAN SJÄLV. Men de är klart att det är underbart att att någon fixar allt och tar hand om dig.

Efter det (vi hann med en hel denna dag) blev det middag hos Rickars family. Det fanns massor med goa bäääbisar som skuttade runt ute på kullarna och inne i ladugården hittade vi lilla Rakel som är ett litet nappis lamm. Jag fick mata henne och tvångsmyste så gott jag kunde!! Tänk va jag saknar när vi bodde därute och jag vakade så gott jag kunde över alla små söta lamm som föddes, och min egen lilla Doris!! Hon var min alldeles egen som jag räddade! Ne tillbaka till nutid, sen blev de moppe/motorcyckel meckande och åkande med nästan hela familjen, helkul faktiskt!

Nu är jag uppe i norr igen och snön är faktisk påväg att smälta bort! Det trodde jag väl aldrig att det skulle hända! Haha. Men jag har en hel del att ta igen så det blir nog inte mycket mysande i solen för min del!


Vem har nyckeln till mig?

Oj oj, kommer hem söndagkväll efter en filmkväll hos Marlene, tänker - Jag kanske ska unna mig att boka om min resa o komma hem lite tidigare, de kostar lite men va fan. Upptäcker sen att jag inte kommer in i korridoren, tänker att jag måste ha glömt att låsa så Felix släpper in mig men när jag kommer till min dörr är den låst! Fan, fan, fan! Jag har alltså tappat min nyckel, för smart som jag är har jag inte satt fast den lilla nyckeln på nyckelknippan sen jag skulle ut o röja i lördags (blev inge röj iofs). Jag förbannar mig själv för min slarvighet och inser att jag behöver 500 kr i kontanter för att någon ska låsa upp åt mig. Kampen börjar med skrammell i korridoren men löser sig snart när jag får låna en 500 av Matildas mamma som är på besök. Ja så vi sitter några stycken i korridoren och begrundar mitt slarv tills vakten Jörgen kommer o låser upp, han berättar att han vill bli lokförare när han blir stor, Tove och Susanna tycker de låter kul... Ja väl inne börjar de riktigt mystiska. Jag börjar med att ge Tove en av mina extranycklar och sätter fast den sista på min nyckelknippa. Sedan börjar jag leta upp nr på datorn till alla ställen jag varit under dagen men har ingen penna så jag går till skrivbordet, o vad ligger där?! Den tredje nyckeln!! Får panik, letar upp kontraktet, jag har bara fått 3 nycklar och alla fanns i min lägenhet men den var låst!! Helt sjuk, alla tankar dök upp, skräckfilmsenarion med galningar eller spöken. Ja vad vet jag! Gick inge vidare att sova iaf och allt kändes så obehagligt. 500 kr och nycklarna fanns i lägenheten, det är inte möjligt! Jag har försökt komma på någon logisk förklaring men de går inge vidare. Jag har lugnat ner mig nu men tankarna finns där, är det någon galning som har en nyckel till mig och är där och smyger runt eller börjar det bli dags att tro på någon däruppe eller finns det en fullkomligt logisk förklaring, jag lär aldrig få svaret på det.

Fy tusan för sånna här läskigheter!
(Jag vill också poängtera att jag alltså inte var så slarvig som jag först trott, jag utgick bara ifrån de eftersom jag är... jätteslarvig...alltid)


Musikalen mitt liv med Josefin Lind

Välkommen till min blogg!!

Visst kräver väl namnet på bloggen en förklaring! Det ska ni självklart få, Här har ni en tjej som gärna brister ut i sång, speciellt i närheten av mingoa kille Rickard. Och när jag brister ut i sång brister han ut i en mindre road ton - Musikalen mitt liv med Josefin, plötsligt brister hon ut i sång. Och tro mig, han är inte speciellt road, speciellt inte på morgononen när jag envisas med att sjunga - God morgon, godmorgon se solen skina glatt, godmorgon, godmorgon idaaaag. Låten går inte ens så men min variant gör de! Hihi Bilen är också en stor favorit när jag ska sjunga, där kan man ta i från tårna till Rickards stora nöje, för tro inte att han sjunger med! Haha nej det är inte hans grej! Han njuter bara så håren i öronen krusar sig!!

Åhh de finns så mycket jag vill skriva om men denna blogg kommer inte 
handla om sång, det är mitt liv med Josefin ni kommer att få läsa om
och allt vad de innehåller, varning för fullkomlig ärlighet!
So this is the start!

Välkommen och tro mig, ni kommer inte att bli besvikna!

RSS 2.0