Förlösande!

Hihi, på måndag händer något jättekul! Hoppas jag! Då ska jag vara med på en tjejgrupp och prata om saker och ting som tjejer vill och behöver prata om! Detta fixade sig via praktiken, Benny var snabb och föreslog att jag skulle vara med och snabbt som tusan fixade kvinnan på lernia till det och på måndag är det dags! Jag är alltså ingen deltagare utan kvinnan på lernia ansåg att jag skulle kunna vara en resurs! Jippie!

Förresten har jag varit på möte med en massa enhetschefer idag och det var kul! Då tänkte jag, - här ska jag sitta en dag! (fast inte i Oxelösund... om de går att undvika) Det var ett kul gäng och chefen för psyket drog ett härligt skämt om en gammal barnmorska som nu jobbade med att hjälpa kvinnor som "fastnat" i sjukskrivning, han tyckte det var förlösande! Haha... det var väldigt roligt då iaf.

Imorn är det lördag, då ska jag hem till Sandra, jag ska träffa hennes små söta barn också! Men dom är nog inte så små längre.... dom verkar växa ikapp mig på något konstigt sätt. Annars har jag bakat ikväll, som den otroligt roliga person jag är en fredagskväll! Haha

Spännande och intressant!

Hej o hopp! Tänk att jag inte skrivit sen min underbara start på lördagen! Haha. Sen dess har livet rullat på bra. Jag kör mitt 8-16,30 och det går bra! Trots att jag egentligen är en bortskämd student som brukar göra det jag själv behagar om dagarna, men, men det går ju bra ändå.

Imorn kl 7.00 bär det av till Stockholm för möte för handledare och praktikanter, jag hoppas det kul! Jag har tur så Benny och Nils kommer och hämtar mig och sen blir det bilfärd till Stockholm! Snacka lyx!! Förresten är jag lite avundsjuk på dom kvinnor som har män som jobbar på arbetsförmedligen för de verkar vara bra killar! Killar med hjärta, hjärna, medkänsla och förståelse! Haha...

Idag har varit en kul dag, riktigt spännande möten på eftermiddagen. Tänk om man kunde får sätta igång och arbeta istället för att bara sitta bredvid och bita sig i tungan! Haha.

Godnatt alla glada!

Jävla skitmorgon

Vilken jävla skitmorgon!
Min lediga dag och allt gick fel från start!

Nu är det dag och de känns fortfarande ganska skit, inte känns det bättre hittils iaf! Och träna ska jag göra halv 3 också, finns det någon som tror att jag är sugen?!?!?!!?

Vilken jävla skitmorgon och vilket jävla skitväder!

06.45

Imorse gick jag upp tidigt för att gå på spinningpasset som började 06.45. I vanlig ordning var jag sen och hade glömt hälften av grejerna som jag behövde... jag blir så less på mig själv. Men spinningen gick bra och jag kom till praktiken pigg och redo! Jag hoppas att detta är något jag kan orka med framöver också! Det fina i kråksången är ju att man bokar sig på nätet flera dagar innan, så vaknar man på morgonen och inte orkar gå så kan man ju inte direkt avboka!

Idag har jag träffat en tjej.. en tjej som inte har det så lätt... jag kände då att jag är rätt lyckligt lottad ändå. Men samtidigt ska man inte jämföra sig med andra. Alla har sitt eget liv och sina egna förutsättningar. Min handledare Benny säger att  - livet är orättvist... och det är det ju, på ett eller annat sätt... och ibland på många sätt för dom olycklig lottade.

Ikväll hoppas jag att jag får spendera kvällen med att baka bröd, kanske blir jag helt själv här hemma och då är det bara jag, min ljudbok och min deg, vilket härligt avslut på en arbetsvecka!

Allmänbildning är ingen sjukdom

Idag har jag spenderat en hel dag på konferens med Arbetförmedlingen. Jag är så stolt över mig själv som klarade det så bra. Jag fick sitta snällt och tyst och lyssna på ord som lönebidrag, anställningsstöd, jobare (ja ett b) och stocken.

Men efter massor med timmar, god mat, fika och konferensgodis gick dagen mot sitt slut. Vad händer då? Jo då vänder sig en person i gruppen till mig och frågar vad jag tycker om allt det här?! Jag var helt oförberedd! Men på något vis bara kom orden ur mig och de blev skitbra! Jag fick till och med beröm efteråt för det jag sagt!! JIPPIE!

Förresten måste jag lägga till några kloka ord från Rickard... - allmänbildning är ingen sjukdom!

Försök att få mig att förstå de du! Jag KAN INTE (läs också vill inte) lära mig saker som jag inte är intresserad av!

Segt värre!

Nu har andra dagen på praktiken passerat... och jag är kluven... det är ganska segt... jag funderar lite på vad dom gör där egentligen. Jag är van vid butik och kafé och då är det lite tempo som gäller. Här är det mycket snack och lite verkstad... men det är kanske något man får vänja sig vid...

Nu ringde Matilda och beklagar sig över livet i Östersund, det är inte lätt... men jag gillar Östersund! Fast när man är där känns de sådär... knepigt det där! Hemma är väl alltid bäst!

Förresten gick resan hem bra, de var lite tjafs eftersom jag är belönad med en syster med lite hård attityd. Resan tog iofs evigheter och vi stannade 5 gånger!! Konstigt att de tog tid att komma hem?! En loppis i Brunflo hann vi med också, men där hittade vi inga fynd, bara 2 dyra salladsbestick.

Kram kram för idag

Bland kassar, flyttkartonger och väskor

Nu är mamma och syster här och vi har inte en lugn stund! Mitt i all packning och flyttstädning har vi haft loppisrunda! Vi hann med några stycken och jag gjorde flera fynd! 4 st halsband och en väska!! Vi har haft de skitkul och nu ska vi snart äta mat och sen väntar en kväll i soffan, bland kassar, flyttkartonger och väskor.

Imorn bär det av på en roadtrip hem igen! Fy tusan så härligt!

Tack gode gud för att jag har haft min underbara syster och mamma här denna helg för utan dom vet jag inte hur jag skulle ha klarat av alltihop!

Nu borde jag inte sitta här med, åter till arbete och matlagning.

Detta är den sista snöiga och kalla hälsningen från Östersund för denna gång!

Matilda is gone

Igår hade jag en sååå kul kväll, jag och Matilda pratade och skrattade och mumsade godsaker. Hon berättade värsta historien om en riktigt spännande sak som hon gjorde som ung (när blev hon gammal?) Jag låg i sängen och var helt till mig av nyfikenhet!! Historien slutade bra iaf. Hon och jag har många gemensamma konstiga intressen och det gör saker och ting ännu roligare! I like her!!! Imorse vid 5 gick hon upp för att hinna med tåget kl 6. Jag var INTE avundsjuk... ni kan nog själva lista ut att jag inte följde med på någon promenad med henne till tåget. Haha

Idag har jag roat mig med tentan... det var inte roande...

Imorn kommer Mamma och syster. Det ska bli jättekul!!!

Trött och rädd...

Oj, oj trött och rädd... Nehe men den pågående tentan är lite småkonstig så de gör mig lite smårädd. Men det ska nog gå bra, det brukar de ju göra ; P Det har blivit lite lite sömn på sistone så trött är jag faktiskt., på riktigt.

Imorn åker Matilda hem. Hon ska med tåget kl 6 på morgonen och min plan var att ta en morgonpromenad med henne till tåget... men jag vet inte... jag är inte så sugen längre... men vi får se, vill jag verkligen gå upp imornbitti så gör jag de... Haha

Puss puss

Matilda has arrived

Nu har jag och Matilda äntligen landat hemma i soffan. Vi hann med en lunch på mc´donalds också... till min förtjusning. Men jag är glad för jag tycker fortfarande inte att det är gott. Men vad gör man inte för att göra Matilda lite gladare.

Nu väntar en kväll med konstiga tv-program (synd om kvinnor och barn), godis och tacochips med dipp....

Men jag tränade i morse! Jag släpade mig upp vid 07.40 och gick till gymmet för en omgång. Jag visste ju nämligen vad som skulle hända denna kväll, jag och Matilda har nämligen många gemensamma intressen.

... Sociallagar? Nej, imorgon är en annan dag...

Hemligheter

Hur lätt är det att hålla tyst om hemligheter egentligen? Jag tycker om att prata... det är ingen hemlighet. Men jag är ganska bra på att hålla tyst om andras hemligheter. Men när det gäller mina egna... är det värre... jag kan bara inte hålla tyst.  Jag blir så arg på mig själv ibland för att min mun går och går. Jag förstår om andra irriterar sig på mig för tro mig! Jag blir galen på mig själv, jag försöker seriöst att hålla tyst om varannan sak som jag tänker... det går iofs sådär.

Men tänk om jag har en hemlighet nu då... fast egentligen är det ingen total hemlighet eftersom några vet om det... men kommer det att stanna där?... Nu utmanar jag ödet...

Verkar jag kunna hålla tyst?! Men det härliga är att vill jag hålla tyst så kan jag ju faktiskt göra det, sen om jag klarar av det eller inte är ju en annan femma!

                                  


Vilken natt!

Oj, oj va mycket jag har drömt inatt! Jag har sovit så oroligt och vaknat flera gånger. Det har varit allt från godisstölder, kaniner, camping, gräsklippning, okända syskon men framförall, frustration! Det är huvudingridiensen i alla mina drömmar nu för tiden... och det är väl inte så konstigt egentligen...

Men, men, nu ska jag snart traska till jobbet. Hoppas det blir en trevlig dag där idag!

Tjingeling!

Helt schjukt!

Hungrig som tusan, men glad! Idag fick jag beskedet att JAG fick B på min tenta! Helt schjukt! Lilla jag! Jag är iofs fortfarande rädd för att han ska ta tillbaka mitt betyg och säga att han gjort fel... men de hoppas jag inte!

Idag har jag gjort en sak man inte ska göra... jag har köpt ett par byxor... ett par byxor som är för små! Men nu är det krig!!! (Det är det iofs alltid, men det händer inget ändå).  Men målbyxor har jag iaf skaffat mig... det räckte tydligen inte med alla som jag redan har i garderoben...

Imorn ska jag jobba, och på söndag också, men de känns bra. Det är min sista helg och det känns lite snyftigt. Men de ska nog gå bra ändå. Var och hämtade nyckeln idag (morgonpromenad) och då kändes de lite vemodigt att det snart är över... Fast jag hoppas att jag kan komma tillbaka och jobba under 4:de terminen igen.

God natt allihopa!

Bil-dramatik!

Nu är vi hemma efter mycket om och men! Gamla skruttibangbangbilar säger jag bara! Vi började nämligen hemresan med att fläkten inte fungerade i vår bil. Hur långt kommer du i -20 C utan fläkt och värme? Inte så långt! Efter lite meck fick Rickard igång fläkten och vi kunde ge oss iväg.

Efter att ha stannat för shopping i Valbo var det raka vägen hem men vad händer? Lagom vid Salem börjar batterilampan lysa i Tina och Morgans bil men Rickard säger att det är bara och köra på. Lagom till Södertälje går något sönder och bla slocknar bilens lambor, utan lysa på motorvägen, jippie! I samma stund är jag och Rickard i Botkyrka för att tanka och vad händer där? Det funkar inte, en tjej kommer ut och säger att vi inte får tanka för att hon inte kan se vår registreringsskylt.... Jippie igen! Skulle detta kunna hända i Nyköping tro?

Efter sorg och många dyra samtal fick vi överge deras bil i Södertälje, vi tömde den själva på värdesaker och tryckte in oss i våran bil för att äntligen få komma hem och sussa sött i sin egen säng...

Förresten toksöade det idag så våra planer på att åka skridskor fick gå i stöpet... fast de gjorde dom ju iaf eftersom killarna var tvungna att hämta hem bilen... om den står kvar vill säga... fast vem ska sno en bil som inte funkar?... i Södertälje kan allting hända...

RSS 2.0