Grisdramatik

Vi har haft en hel del dramatik under midsommarhelgen! Vi har ju haft ett vildsvin på besök. Jag såg den 3 gånger nere vid vattnet och på söndagen när jag vaknade låg den stackarn där, mitt i solen. Då äntligen ville jägaren komma och skjuta den. Det läskiga var att den grisen reste sig upp då och då och vinglade omkring.

Vi misstänkte att det var något knas med den för den SKA inte komma så nära människor i normala fall. Jag som såg också att den gjorde något konstigt med munnen och sen såg den förjäkla ynklig ut.

När jägaren väl kom fick jag för mig att jag måste hämta kameran så jag missade ALLT! Så jäkla surt! Men jag fick se den lille stackaren. Och sen fick jag vatten på min kvarn vill jag lova!!! För den stackarn var skjuten i käken sedan tidigare! Det var därför den var så mager, den har ju inte kunnat äta och dricka normalt. Så som sagt! ATT DÖDA SKA INTE VARA EN SPORT! DET SKA VARA ETT ARBETE! FY FAN FÖR ALLA HOBBYFANTASTER!! 


     

 


Promenad

På lördagen blev det en promenad på kvällen... det var en tuff dag och kväll. Hur som helst så var det så mysigt att gå på ängarna med Rickard  där vi gått så många gånger när vi bodde på Daltorp. När vi nästan kommit hem hittade vi de här gänget i hagen.


Midsommarkrans

Det har varit dåligt med uppdateringar under midsommarhelgen. Men det är för att jag inte har kollat på datorn på hela helgen! Helt underbart och skönt! Jag har varit på Daltorp och på midsommarafton blev det en tur till syster och igår jobbade jag.

På midsommar gjorde iaf jag och Elin fina midsommarkransar, det var mysigt och kul. Hennes blev iofs mycket finare än min men så är livet, man kan inte alltid vara bäst ;P Sen måste jag erkänna att jag insett att blommor från naturen håller sig mycket sämre än blommor från Blomsterlandet... kan dom vara besprutade med något tro? :O




Praktikplats!!

Då var livet lite bättre! Jag har fått praktikplats!! Och inte vilken praktikplats som helst ; ). Som ett tecken från ovan fick jag för mig att söka praktiplats hos kyrkan och fick de!!! Jag hoppas att det ska bli riktigt kul. Det känns som att jag vill prova något lite annorlunda, för chansen att man jobbar inom Svenska kyrkan i framtiden är ju ganska liten.



http://www.allahelgona.se/


New York/Daltorp

Nu är det snart midsommar. Idag var det dags att vakna 05.30 för att hinna med allt som ska göras. Under midsommar helgen är tanken att vi ska jobba hårt med vår skrock. Vi var där i onsdags för o lämna gipsskivor och en ny dörr. Då tog jag några härliga bilder med mobilen och tänkte... vad är väl en tripp tripp till New York?

Traktorfärd och fina hästar i backen. Sen har vi min lilla älskling och så en liten knepig jordgubbe! 
     

  

     


Stor donna

Det går nog inte riktigt att få fram på kort hur stor denna donna är! Hon vägen hela 8 kg! Hennes storasyster vägen bara 4 kg, men hon piskar henne  i catfight ändå ; )




Hårsvall

Tina var så snäll och flätade mitt hår igår, o titta vilket hårsvall det blev idag! Finfint!


Party och mys

Idag är de dags att lämna Göteborg och sätta sig på en buss i nästan 6 timmar för o ta sig hem...

Igår hade vi en riktig toppendag, vi bara låg i sängen och snackade skit och myste hela dagen! Dagen innan var kul också, då gav vi oss ut i Göteborgsnatten och gick typ vilse på utestället exet, så kan det gå : )

(Jo jag vet, jag måste köpa en ny foundation, vampyrlooken känns inte helt rätt längre)

Himmelriket

Då har man spenderat några dagar i Göteborg. Det är riktigt kul o igår var de ju min födelsedag! Förresten så måste jag bara säga att bussresan hit var bussresan från helvetet! Det var så jäkla varmt så jag trodde att jag skulle spy och svimma på samma gång!

Hur som helst har jag det bra. Igår var det min födelsedag som sagt och jag träffade Sofia och Linda i stan, det var kul! Nu kommer vi ju inte att ses fören januari 2011, helt sjukt!

På kvällen blev det Liseberg för mig och Tina och jag hittade himmelriket på jorden!!! Vi avslutade kvällen med en tur i bergodalbanan och det var faktiskt riktigt kul!! Jag fick mersmak och kan nog tänka mig att spendera en heldag på Liseberg med åkband, tänk att få spendera en heldag och bara få vara barn igen!!

Kolla mitt himmelrike på jorden!!




Jobba

Idag ska de åkas och jobbas. Jag var allt lite orolig för att jag skulle glömma bort o jobba idag. Jag menar det var ju jättelängesen jag jobbade : )

Dags att skynda på, nu ska de äntligen trilla in lite på pluskontot!

Blandad helg

Efter en helg på Daltorp så var det middag med arbetskamraterna i hamnen igårkväll, det var riktigt trevligt! 

Mamma och Frida kom förbi Daltop igår och det var sååå mysigt! Frida är ju så go så man bara vill äta upp henne! Det finns inget bättre än ett barns utsträckta armar till en bamsekram! Hon är så modig också, bara klampade fram till Rickard och gav honom en jättekram!

Nu ska jag ut i trädgården och sätta lite fart innan jag ska iväg till gymmet för en spinningpass. Min syster ringde förut också så hon tänker komma in på ett besök, de känns underbart att jag fick lite motivation till att göra allt jag ska så vi bara kan umgås o ha de kul sen!


Bra morgon

Tack för en toppenmorgon! Det är kanske svårt att tro med tanke på allt som händer runt omkring mig och trots att regnet öser ner. Men jag startade morgonen med en spinningpass och jag känner mig helt slut och helt nöjd i kroppen. Jag har precis ätit en underbar frukost med gröt, ägg och kesomacka.

Idag ska nog bli min dag... fast inte helt och hållet... men några stunder iaf.

Igår var iaf inte min dag, men det var tur att Rickard kom och räddade situationen. Jag trodde nämligen att det var en gubbe i huset som var så less på att jag sköter trädgården dåligt så han hade gått ut och krattat gruset i ren protest. Så i flera timmar gick jag runt och var totalt vansinnig. Sen kommer Rickard hem på kvällen och förklarar att de där kan inte en trött gammal gubbe ha gjort. Det är ju en firma som har varit här och... ja... vad de nu hette, dom har iaf krattat gruset med någon typ av maskin. Så kan de gå, men slutet gott allting gott!

Tack

Vilka fina ord! Tack Ullis, dom värmde verkligen lite extra!

"Så sorgligt men vad skönt att du fick vara med honom på slutet. Vila i frid Josefins morfar! kram"


Promenad i naturen

Jag gick på en riktig långpromenad med Eleonor ikväll. Det var riktigt skönt faktiskt! Skönt att få trötta ut kropen lite och prata om allt mellan himmel och jord.

Jag tittade på vår vackra natur också och lät den inspirera mig inför morfars begravning. Det känns underbart att jag ska få vara med och skapa hans och vårt "adjö". Jag har lite planer i mitt huvud, men vi får se vad resten av familjen säger.



Morfar

Det är väl dags att skriva något igen... men jag vill inte... jag vill ingenting känns de som.

Morfar är borta, i lördags somnade han in. Men jag är så glad att jag fick vara vid hans sida, att jag fick hålla hans hand innan han tog sina sista andetag. Men det gör ont i mig, så ont! För han fattas oss! Vår goa härliga morfar fattas oss!

Men jag är glad att vi var tillsammans, att så många i familjen kunde vara med under hans sista dagar i livet. Jag vet inte hur mycket han kunde höra eller uppfatta men han fick spendera sina sista dagar i evigt tjatter från sina nära och kära, precis som det alltid har varit.

Jag är så glad också att vi tillsammans gjorde honom i ordning, vi fick vara tillsammans och gråta över sorgen men samtidigt le åt våra minnen. Han är värd alla tårar och all glädje, vår morfar.






Tidigt

Godmorgon, 05.30 ringde klockan imorse. Det börjar bli lite tufft det här med sömnbristen. Men... inte ska väl jag klaga, jag får väl spara det till eventuella avkommor som ska förstöra allt vad frid och sömn heter.

Idag klockan 10.00 är det iaf sommarlov!! Jag hoppas att det blir fint väder så att jag kan få njuta av dom sista timmarna i Östersund med mina vänner ute i solen ; )

Sen ska jag ju på någon typ av... ja jag vet inte. Men jag ska väl dra något kort, få veta vem som är min skyddsängel och spås i kaffesump och så. Men det återkommer jag om! Spännande ska det bli iaf.


Ikväll kommer morbror och hämtar mig från tåget i Södertälje och de ska bli skitkul! Sömnbristen kommer alltså att fortsätta för då ska jag hem till mina små lillkusiner som knappast lär ta sovmorgon :)

RSS 2.0