Ännu mer AHHHHH!

Herregud, upptäckte nyss att utan mobil har man ju ingen väckarkloka! Herregud! Men nu har jag laddat ner en alarmklocka till datorn så jag får hoppas att det funkar. Kommer nog inte sova så gott inatt. Suck.

Det verkar som att Ullis hittat en gammal telefon så förhoppningsvis löser det situationen en liten stund...

AHHHHHHH!!!!

Varför händer det här mig?

Min mobil har spunk... utan mobil är man otroligt sårbar!! Herregud alltså! Hur ska detta gå? Just ikväll hade jag ju massor att fixa med per telefon... men det gick ganska bra ändå! Jag och mamma skulle boka en resa upp hit för henne och det är ju lite lättare om man kan prata med varandra om bra alternativ. Men då löste vi det såhär! Jag ringde till Rickard via msn och han ringde mamma och genom högtalartelefonen så kunde jag och mamma prata med varann, haha. Teknikens under! Och med en otekninsk mamma så var det, det enklaste sättet. Nu kommer hon iaf på ons! JIPPIE! Ser fram emot det såååå mycket!

Kanske, kanske har Ullis en mobil hemma så hoppas, hoppas att det går att lösa det så, så länge.

Kyla o mums

idag snöar det igen! Det ser ut som att vinterlivet här uppe verkar arta sig!

För övrigt så har jag antagligen en galen granne! Hon har spelat Tom Jones - Copycat (insåg precis att det inte finns någon sån låt?! Men det är inte hans pussycat låt iaf men det är någon gubbe som sjunger någon vidrig gammal dänga iaf!) hela morgonen! OM och OM och OM och OM IGEN!! Det kan inte vara ett friskhetstecken!!

Så här ser iaf livet ut i en campingstuga i östersund, superkallt på golvet så det är flecetofflor på jämt! Sen var det ju det här med värmen... det går ju sådär, men va tusan, som tjej är man inte så kinkig....




Bakade bröd gjorde jag i lördags också! Fast dom blev inte så goda...det är kanske en fördel om man följer receptet... men... jag har ju lite svårt för sånt!



Mums med godaste frukosten också. Äter mina hembakade brödskivor varje dag. Har blivit brödoman på sistone, jag som hade uteslutit bröd ur min kost. Nu är det en utav favoriterna (brödet ligger alltså under kalkonen och keson). Förresten måste man äta bra mat om man ska orka med livet, nu förtiden får jag ju promenera till skolan också! Nu ska jag ut och pulsa i snön till skolan! Tjohooo!


Snö och naglar

Igår snöade det så fint, men det kom tyvärr inte så mycket. Men det verkar iaf som att kylan har kommit för att stanna så vi får väl hoppas på att det snöar på framöver också. Nu är det alltså deffinitvt slutcyklat...



Igår hade jag Mimmi som nagelkund också! Återigen gick det sådär, varför är mina kunder så kalla att akrylen kristalliserar sig?! Men det var bara att fixa till. Blodutjutellse blev det också! Den värsta någonsin tror jag, jippie så bra. haha. Fast det ordnade sig. Är allt lite ringrostig. Men fina naglar blev det och Mimmi verkade supernöjd och... smått funktionshindrad....





För övrigt vill jag inte skriva om allt som går åt skogen i livet just nu....


Klänningar

Hej hopp! Idag har jag varit i skolan och pluggat lite med Linn, Sofia och Elin. Efter det blev det naglande... och idag igen tog det en EVIGHET, men jag stötte på lite patrull men nu är jag 300 kr rikare iaf. Nu ska jag däremot dra ner på stan för och träffa lite flickor hos Sofia och Linda.

För ett tag en köpte jag ju två klänningar. Jag har bara tagit kort på den ena, men för mammas skulle så lägger jag även upp en bild på mitt secondhandfynd som jag köpte för ett tag sen.

Bye bye for now









Paket

Idag var jag och hämtade ett paket som jag fått i början av veckan. Det var lite med gråten i halsen som jag öppnade det. Sen har jag mumsat på apelsintryffel.... och tyckt lite synd om mig själv....










Ja?


Klassresa!!!

Jag har haft 2 skithärliga dagar! Jag har iofs varit halvt medvetslös men ändå! Vi har varit på "klassresa" (studiebesök) på 3 behandlingshem. Det var roligt och intressant. Men det roligaste var att vi bodde kvar på Älgeredskollektivet. Linn och Camilla var snabba och fixade det häftigaste huset! Vi var 8 st tjejer som tryckte in oss i ett litet rum och sen blev det spökhistorier och bus för hela slanten. Snacka om att känna sig som barn igen. Det var skönt att få skratta och le lite... för det har varit dåligt med sånt dom senaste dagarna... Hur som helst så var de här huset helt underbar! Jag är kär! Jag vill ha det!! Det var garderober och små lönngångar runt överallt! Jag och Sofia skrämde allt dom andra litegrann. Det är så svårt att förklara så här i efterhand men i Sofias värld kan en juldekoration deffinitivt bli någon typ av woodogrej! Haha.

Sen var det ju det här med kollektiv, det lät verkligen så spännande! Om jag inte får någon familj här i världen, då skulle jag nog vilja prova... fast jag måste växa först, som person, några mil sådär... eller ja, jag måste växa i både själv och sinne. Men jag är så imponerad av alla goda, osjälviska och ja härliga människor som öppnar och ger så mycket av sig själva och sina liv till landets ungdomar.




Evighet

En bra morgon, har tränat och nu ska jag cykla till skolan.

Igår gjorde jag naglar och jag blev riktigt nöjd. Det tog dock en evighet! Jag vet inte vad jag sysslade med. Men, bra blev det iaf.

I kväll har jag mycket att se fram emot. Förmodligen ska jag vara hundvakt, och vem älskar hundar!? Jo, JAG!

Men nu ska jag cykla till skolan för mer missbruk och elände.

Tjing


4 timmar

Idag har jag haft en bra dag. Lite skola först, sen en 4 timmars lunch. Det var bara hur mysigt som helst. Vilka goa flickor dom är, Linn och Camilla. Vi bara pratade, pratade, pratade och pratade. Det var nog dom längsta lunchgäster som den restaurangen haft. Sen tog jag en supersnabbis på stan och fyndade, och då menar jag FYNDADE! Två superfina klänningar för totalt 162 kr! Halva reapriset, sånt gillar jag!

Sen blev det bussen hem och lite mat. Efter det så tog jag mig faktiskt i kragen och stack och tränade.

Förresten har jag ju inte skrivet om förra helgen. Men det var skitkul, make up festen var lite seg, men jag vi fick ju smaka på världens godaste choklad så nu är jag såld! Sen blev det lite förfest och sen dansade vi halva natten på dansgolvet med 90-tals musik och jag var antagligen tillräckligt full, för jag gillade det. Haha. Kvällen blev dock riktigt sen, men det är mitt eget fel....

Körsång

Har ju glömt, nej jag har bara... typ struntat i att skriva att jag är med i studentkören! Ja jag vet, jag är bra töntig, intressen - göra ljus och sjunga i kör. Haha. Ja men jag är väl lite töntig då.

Det är skitkul iaf, massor med folk och härlig stämning. Det låter ganska bra också, tro det eller ej. Nu har jag varit med 2 gånger och snart är det dags att visa upp och sjunga, helt sjukt! Inte mycket träning men de ska nog gå bra ändå. Men julsånger är för jäkla härligt att sjunga!

Nästa vecka missar jag dock träningen för då ska vi på studiebesök och övernattning med klassen, superkul!!


Bakis

Mmm nu får jag äntligen min efterlängtade bakisdag. Det är ett utav de få sätt som man få mig att slappna av och klara att ligga i sängen flera timmar och bara vara. Fast nu skriver jag iofs ett blogginlägg så helt avslappnad är jag uppenbarligen inte, haha. Men tanken är ju god iaf.

Hade en skitkul kväll igår, uppdaterar mer om det senare : )

Nov. 14, 2009

Igår var det ju fredagen den 13:de men det märkte inte jag. Jag hade en jättetrevlig dag på alla sätt. Gjorde dock slut på en hel del pengar och det är ju egentligen knepigt när man knappt har några pengar men nu är det helt enkelt - sparkontot, here i come.

Men idag blir de full fart, började att göra naglar på mig själv igår. Det var ju evigheter sen, men nu är det dags igen. Hoppas jag hinner lägga upp lite kort på naglarna senare. Ikväll drar jag iväg på makeupstores 5 års jubileum på Plaza, men vad ska man ha på sig?! Dresscode välvårdat....

Under tiden tänkte jag hinna med att göra klart naglarna, städa, laga mat, träna, sminka och fixa mig samt ta mig till coop och apoteket. Bråttom, bråttom, vi får se vad som hinns med.

Sväng

Har ju glömt att lägga upp dessa bilder. Förra veckan var jag en sväng på stan med mamma och mormor. Det blev en del secondhand-fynd faktiskt. Just nu skriker iofs min plånbok eftersom den är så tom.... men, jag har lite svårt att anpassa mig till en studentbudjett...

Men jag köpte den här fina plånboken





Dom här superhäftiga örhängena hittade jag också! Klipsörhängen är det också, ska bli spännande och se hur det går.






Nov. 13, 2009

Jag som nyss skrev att inlägg om hur bra min morgon har startat och så hänger sig datorn och mitt inlägg försvinner....

Jag skrev att jag var så glad idag och därför ville jag skriva ett inlägg. Men, men dagen är ganska bra ändå. Började dagen med att träna och nu ska jag snart äta frukost, mums!

Nya kursen är iaf jätterolig och intressant. Läraren är så engagerad! Igår hade vi en kvinna som föreläste, hon var från USA och hade en helskön dialekt!

Nej tack och hej, vi får se när jag blir sugen på att skriva igen.

Ohyggligt

Har varit ohyggligt dålig på att skriva på sistone.

Jag vet inte vad jag har för ursäkt, på ett sätt är jag bra sugen att sluta blogga och skippa min facebook...men så gör man väl inte.

Sen tror jag att jag har lite prestationsångest när det gäller bloggen. Visserligen är den fulare än fulast eftersom jag inte vet hur man gör om sin blogg, men, men. Ett annat problem är att jag då känner presstation över att innehållet då måste vara jättebra eftersom bloggen är så ful. Jag måste lägga upp många bilder, måste skriva korta inlägg så folk orkar läsa, måste skriva intressanta saker men inte för personliga och inte skriva allt för stötande saker... knepigt det här. En blogg är ju lite som en dagbok, problemet är bara att alla kan läsa den och tro mig! Jag skulle inte vilja att folk läste min dagbok...

Ja, ja så kan det vara och så kan det kännas.

Over and out.

Mardröm

Godmorgon... eller nja... har drömt en massa mardrömmar här på morgonen. Riktigt obehagligt. Det är så konstigt när allt är så tydligt och man kommer ihåg saker som om det verkligen hade hänt. Hua.



Stål

Glömde ju en sak...  jag som aldrig blir sjuk (ta i trä) har fallit dit. Men inte så hårt, jag är bara inte på topp just nu. Igår var det riktigt tungt, tjockt i halsen och ont i öronen. Idag är det iaf lite bättre. Alvedon och Echinaforce för hela slanten.

Men jag sa ju de, att om jag skulle klara helgen så var jag gjord av stål, men icke. Barnbacillerna tog mig, jag är ju inte van vid såna. Men de gör inget, det är lite småmysigt att vara lite småsjuk.


Uppdatering

Nej jag har inte gått under jorden.

Jag har bara haft en jättetrevlig helg i Umeå! Det var så kul och träffa kusinen och hennes barn. Jag hoppas att jag kan åka upp igen inom en inte allt för lång tid. Sen var ju ute och partajade i lördags för Ange hade inflyttningfest. Det var jättekul och jag kände mig som en riktigt fjortis för systemet var ju stängt så jag fick snylta lite på alla andra. Men vi var ute och skakade rumpan och hade kul. Jag lyckades dock på i mig lite mer alkohol än jag borde så när Elle var uppe kl 8 så sa jag - det är bäst att vi sticker nu för jag är fortfarande full!! Haha, bilresan gick sådär, mådde bättre, mådde sämre. men roligast av allt var stoppet i Sundsvall när Mattias demostrerade hur det lät med ljudboken i baksätet.. det är svårt att för mig att förklara här men jag och Elle skrattade så vi grät. Det kändes som den tiden när man var ung och lättroad... hmmm....

Men nu sitter jag iaf och skriver hemtenta, det är mitt straff i vardagen...

Uppdaterar snart igen!

RSS 2.0