Blod svett och tårar

Oj oj vilket tentaskrivande jag har hållit på med idag! Fy tusan. Blod, svett och tårar!

Men imorn skulle jag ju så gärna vilja gå på secondhandtur med mamma på stan men de går ju inte! Jag måste ju kämpa på och jag blir nog inte klar i första taget. Men jag måste posta den imorn så någon gång imorn blir jag väl klar iaf.

Men först ska jag och röntga mina handleder, läskigt, jag är lite nervös. Jag var ju hos doktorn igår och trodde att jag skulle få rådet att äta ett paket alvedon och vara glad men icke, imorn ska det tydligen röntgas...

Nu är det dags för Greys, jippie! Slut på pluggandet för idag!


Hur blev det så här?

Hur blev det såhär? Meningen var.. eller nej det var det aldrig men jag är hemma och ska göra en tenta! Men jag hinner inte, det är tusen andra saker som ska göras, och nu pratar jag inte om strunt som jag brukar kunna hitta på utan det är sjukhuskörningar, jag ska till vårdcentralen, röntgen, arbetsterapheut och till Maggan. Sen har vi faktiskt min bokade tisdag som jag ska spendera med Sandra och hennes barn, det har varit bokat länge!! Sen dyker min morbror upp med min nästan nykläckta kusin och då vill jag ju såklart se henne!

Hur blev det så här? Kan jag lova mig själv att plugga imorn? Förutom en liten stund när jag ska träffan Maggan?

                         


Gos på trappan

Nu är jag hemma igen, riktigt härligt. Resan hem gick bra, riktigt smidigt faktiskt! Sen har jag varit på Daltop hela helgen och det har varit superhärligt! Vi måste fixa något vettigt att sova på men annars.. nej vi måste fixa massor men det är härligt iaf.

När vi kom fram på kvällen var det så härligt, sjärnklart och en varm stuga att somna i. Vi delade den ios med en hel del vinterflugor som vi damsög upp och släppte ut efter bästa förmåga men va tusan, bor man i en gammal skrock så gör man...

På lördagsmorgon gick jag upp och ut i det fina vädret. Jag och Acke satt och gosade på trappen. Djur är livet!!!!

                   

Nu är det dags att bädda säng och så efter en myskväll med storbildstv över hela väggen, härligt, härligt.


Varför nervös?

Imorn bär det av, o jag är skitnervös. Varför är jag det?! Jag är så töntig, men sån är jag. Kan aldrig slappna av, tror alltid att något ska gå fel. Men jag känner mig lugn inför seminariet iaf och det är ju skönt.

Imorn ska jag ju åka buss för fösta gången, det ska iofs bli skitmysigt men å andra sidan så har jag aldrig gjort det vilket gör att jag blir nervös. Haha. Men snart är jag hemma, eller inte riktigt, vi ska ju bo på Daltop över helgen men de ska bli såååååå mysigt.




Buss från Östersund till Stockholm



Tåg från Stockholm till Södertälje



Sen tar vi dom sista milen i vår gula fara (dock inte denna, vår är skruttigare och med svensk regskylt)


För övrigt vet jag inte om Rickard kan hämta mig imorn för han är inkalld för att leta efter en 88 årig man som sprungit bort, inte bra! Men, men då får vi väl lösa så att någon annan kan hämta mig.

Bye bye for now

 


Leksak

Nu när jag lärt mig hur man lägger youtubeklipp på min blogg (ja jag vet att jag är pinsamt dålig) så måste jag ju visa de här roliga klippet från min dag med grabbarna! Men så pinsamt dåliga dom var! Skämigt, skämigt. Nu ska ju hur som helst Jonte sälja sin leksak... men, men så kan det gå. Jag fick ju åka ett par gånger iaf.



Vill ha!

Nu är det snart dags för hemfärd! Det känns helt underbart, jag ser fram emot 8 och en halv timme på bussen till Stockholm, haha. Vi får se om jag känner samma sak när jag är framme.

Jag kom nyss hem från en promenad med Ulrika och hennes hund Rasmus. Jag vill också ha en hund! Jag vill, jag vill, JAG VILL! Men, men.

Min mormor blev opererad idag också, men det har gått bra. Hon är stark min mormor. Jag hoppas för guds skull att detta inte är något som är ärftligt... eller jo jag vet att chansen ökar om någon i ens familj har det men... jag hioppas ändå att det inte så väldigt ärftligt...

Nu ska jag laga mat, är superhungrig

Tjingeling

Till dig Tina!


Hur visste hon?!

Idag fick jag ett samtal av Sandra. Jag befann mig i en jävligt dålig svacka och så bara ringde hon, precis när jag höll i telefonen och hon befann sig i samma svacka. Helt sjukt, men så bra, för oss båda. Vi pratade i nästan en timme om en massa jobbiga, onda ting.

Jag hoppas vi kan hjälpa varann framöver!

Nu ser jag verkligen fram emot att träffa henne nästa vecka när jag är hemma igen. Och så vill jag ju se hennes små blonda goingar till barn!


Härlig dag!

Idag har jag haft en riktig toppendag! Mimmi och jag gick en promenad ihop i det fina vädret, det var varmt för en gångs skull! Vi gick ner till vattnet och det var så fint och mysigt. Vi bara satt där och lyssnade på vattnet som rullade in över stenarna.

Efter en snabblunch drog vi ner på stan och träffade Elin och så köpte jag en jacka! Helt otroligt! Men nu har jag nog en jacka som ska klara den kommande istiden här uppe.

Efter det gick jag och Mimmi på bio, flickan som lekte med elden. Den var jättebra men nja... jag är inte mycket för att gå på bio. Det kostar massor med pengar och sen är det en massa störande människor omkring en. Idag var det en man som satt bakom oss som "stönade" lite opassande ett par gånger under filmen... hua.

Men, men. Dagen har iaf varit hur lång som helst och jag har haft det jättebra. Jag ska gå ner till vattnet många gånger framöver för det känndes bra i hela kroppen!

Förresten så slutade jag kvällen igår genom att titta på Heroes på datorn, det är kanske inte att rekomendera, var bra nervig när jag skulle sova. Men nu verkar det som att det blir lite Heroes ikväll iaf. Jag får väl helt enkelt tuffa till mig!

Godnatt... snart iaf

Tillverkning

Igår tillverkade jag mig själv en soffa! Den är inte riktigt snygg än men jag jobbar på de. Genom att skära söner en gammal madrass tillverkade jag en rygg och 2 arrmstöd. Jag lovar att jag ska kort på den när den är klar.

Igår var jag hos Mimmi och det var helt underbart! Hon är bara så mysig och man känner sig så trygg hos henne. Hon bjöd på middag och sen tittade på inte utan min dotter och drack te och åt popcorn.

Idag funderar jag på om jag ska hänga med på bio eller inte... hmm de är svårt...

Ja, ja det löser sig, tjingeling så länge

Uppdatering

Halloj, nu tänkte jag uppdatera med lite bilder som inte blivit av. Förra lördagen så regnade de som tusan så jag tog bussen ner till stan och gjorde lite ärenden. På torget så säljer dom en massa närproducerade varor och de är så jäkla mysigt! Så jag köpte på mig lite morätter och musli, supermysigt!




Sen har vi ju min fina cykel och den historien började ju faktiskt samma lördag när en vänlig själ. Jag var ju ute efter en cykel och frågade på en loppis men hon visste inte var man kunde få tag på bagnade cyklar men så sa hon att hon hade iofs en cykel som hon inte använde och på den vägen är det. I tisdags hämtade hon upp mig och sen fick jag köpa denna superfina cykel för 700 kr. Hon var så söt tanten för hon skickade med lysen, en liten pump och så självklart en hjälm! För jag fick absolut inte cykla utan hjälm! Vilken goding!






Så här i efterhand måste jag erkänna att den låter lite suspekt och känns inte helt stabil att cykla på, jag borde väl lämna in den på lite service eller nåt. Men för 700 kr var det ett kap tycker jag!

Nu ska jag plugga lite och sen får vi se vad som händer men ikväll ska jag till Mimmi för hon ska bjuda på middag, supermysigt!

 


Gåshud

Det blev visst inget mer inlägg denna dag. För nu är de ju faktiskt en ny dag. Är rätt trött och ska väl sova snart för jag vill ju inte vända på dygnet, men idag är de ju faktiskt fredag så då får man vara uppe sent.

Jag har varit hos Ulrika ikväll tillsammans med dom andra campingflickorna. Det var så trevligt så, och Ulrikas söta hund var såklart med. Han är så söt så jag vill äta upp honom! Eller nej men jag vill goooooosa med honom.

För övrigt så tog jag mig i kragen och var på spinning idag! Det var så härligt, så härligt att jag fick gåshud!

Men nu ska jag sussa.

Ensamboende igen

Då var man själv, imorse gick Matilda till skolan för att skriva tenta och sen kommer hon att åka hem til kära lilla Nyköping.

Det känns både bra och dåligt att hon åker hem för det är ritkigt roligt att ha henne här. Men det är svårt att bo två personer på en så liten yta men det leder iofs till många skratt.

Idag ska jag äntligen ta mig i kragen och cykla och träna. Det är verkligen på tiden, men jag har ju äntligen köpt mig en cykel! Det är en trevlig historia och jag hoppas jag kan uppdatera er om den och lägga upp lite bilder på min fina cykel lite senare.

Nu ska jag krypa under täcket igen för det var riktigt längesen jag fick göra de! Det har varit så otroligt mycket plugg på sistone! Sen ska jag röja gärnet här hemma så det blir fint!

Tjingeling


Förlåt

Jag ber om ursäkt för att jag inte skrivit.... jag tror att jag aldrig har pluggat så mycket som nu... fast ändå pluggar jag väl inte så hårt... men det är i tankarna hela tiden och man kan inte slappna av. Jag går på nålar hela tiden och kan inte slappna av. Nu låter jag som en hysterisk plugghäst men sån är inte jag! Jag lovar!

Sen har det hänt väldigt mycket på sistone.

Men imorn är en riktigt jobbig redovisning över så då kan jag nog andas ut litegrann iaf!

Kram så länge

Kallt och regn

Varför ska det regna och vara 8 C? Jag måste ner på stan men va tusan?

Igår var jag hos Johanna, det var riktigt kallt att promenera dit. På vägen hem fick jag gå en rask promenad med vantar och pannband, är jag i norr nu? Jag skulle tro de. Det var så roligt igår när Rickard berättade att han stod ute och jobbade i t-shirt. Han tyckte att jag skulle gå ut i det fina vädret... då informerade jag honom lite fint om att jag var 70 mil bort och att det inte var lika fint väder här uppe.

Ja, ja men jag måste hur som helst ta mig ner på stan, tur att jag har regnjacka.

Sen ser jag fram emot lite videosamtal på msn med mamma och syster.

Mitt furuhem!

Nu kommer dom! Bilderna över mitt lilla hem i Östersund. Så luta er tillbaka och njut över den underbara synen av furu, furu och....FURU!

Min vackra och inbjudande ingång...



Min hall och den nyinköpta mattan!



Ovanför dörren har jag denna som jag fick för många år sen av en vän



Badrummet, till höger är den liiiiilla duschen men de gick inte att få någe bra kort på den.



Kort taget från "köket"



Notera min underbara trasmatta på golvet!



Köket med matplats



Mitt stora kök...



På min minimala frys sitter denna som jag fick av min underbara Tina!



Utsikten med de omtalade stängslet...



Furu, furu, furu i mitt hjärta, haha.



Ja så ser det ut, för er som vet hur det ser ut i mitt vanliga hem förstår att detta är något helt annat, även min egen inredning är ganska annorlunda för hit till norr kommer dem saker som jag inte vill ha hemma... typ, haha.

Så vad säger ni? Kan jag bo här?

Just nu regnar det som tusan ute... inte kul. Jag tänkte promenera till Johanna ikväll och titta på lite Idol och så men... i det här vädret vetitusan...


Irland/Sverige

Uhhh kollade nyss in Willys erbjudande inför min shopping imorn... och då är ju frågan... kan man köpa nötfärs från irland som kostar 40.86/kg med gott samvete när det finns svensk nötfärs för 60.91/kg? Hur är det fysiskt möjligt att dom stackars irlänska kossorna är så billiga?! Just det argumentet får mig att välja det svenska köttet även om jag helst skulle vilja äta linsbiffar!

Lite av allt

Ja idag fick man promenera i kylan till skolan, det var vantar på men en mössa hade faktiskt inte suttit fel.

För övrigt så har jag gjort naglar på Kajsa idag. Det gick bra, tog som vanligt lång tid när jag är igång men det blev bra och hon verkade nöjd! Jag hoppas verkligen att dom håller bra och att hon trivs med dom!

Det är en sak som jag måste erkänna... jag är urdålig på grupparbete.... fullkomligt värdelös...

Imorn lovar jag att ta kort på mitt fina hem för jag vey att ni är så nyfikna! Haha, sen ska jag promenera och handla också för imorn ska de blir färsbiffar med fetaost och zuccini! Mums!

Godnatt!

Bra SJ!

Då var man framme i Östersund efter en 8 timmars tågresa med paus i stockholm. Jag tycker om att byta i Stockholm, där känner jag mig på något vis trygg. Där har man varit massor av gånger och man vet var man ska. Där kan jag sitta ett bra tag och bara kolla på konstiga människor. 
 
Tågresan var riktigt härlig faktiskt (kanske för att jag inte åkt tåg på jäääättelänge) och för en gång skull har jag något positivt att säga om SJ. Att få sittplats kostade ju extra så de struntade jag i men i stockholm skulle jag kolla om jag kunde köpa till det och gissa! Jag fick en! Gratis! Trevligt! Iofs tycker jag att det vore en självklarhet att man får en bokad plats när man ska åka så jäkla långt men, men så är det tydligen inte. Ja alltså man får ju inte ståplats på tåget för det finns ju alltid platser (tror jag) men det är bara så surt att sätta sig någonstans och bli tvungen att flytta på sig för att man sitter på någon annans bokade plats.

Nu ska jag försöka sussa i min lilla stuga, jag är lite smånervös... de kommer nog gå sådär...

Familj + hus

Va härligt det är att vara hemma! Igår var jag hos Sandra och hennes familj i deras nya hus! Det var superkul, lilla Alexander har växt som tusan och är nu är liten pojk som pratade med mig och beordrade var jag skulle ställa skorna och hänga jackan, han var så otroligt söt! Jag ville bara krama honom!

Dom håller på och renoverar och grejar så det blir toppenfint. Men jag var bara tvungen att ta kort på tapeten i köket! Jag är helt kär i den! Hade jag köpt huset så hade jag slagits med näbbar och klor för att få behålla den som fondtapet på ena väggen iaf... men ju jag lite speciell smak.

Men titta och njut säger jag bara, fast kortet gör iofs inte verkligheten rättvisa i detta fall.






8 timmar

Efter en 8 timmars tur var vi äntligen hemma igår. Vi som tyckte att vi  låg på och inte hade så långa pauser men det tog visst 8 timmar ändå. Det är verkligen helt sjukt långt upp till Östersund! För övrigt så funderade vi över hur man egentligen kan vilja bo där uppe, men jag konstaterade att smaken är som baken (alltås delad) medans Matilda konstaterade något helt annat....

Hur som helst så blev det rätt dramatiskt här och där på resan, jag började köra och var så slut efter sisådär 5 timmar och en liten kisspaus att jag var helsnurrig. Sen tog Matilda över och körde resten. Väl nedanför stockholm började det togregna så det var lite läskigt att åka i mörker och elände men sen när vi väl åkte av motorvägen uttryckte Matilda sin kärlek till regnet som föll över vår älskade stad, haha.

Start 12.45
Hemma 20.45
Hur orkar vi med detta?

Iiiiiissssskallt

Igår hade jag en jättetrevlig dag! Först blev det lunch på stan och sen tog jag och Johanna en promenad till campingen och sen åkte vi på shoppingtur! Det är ju alltid kul att göra slut på pengar.

Men idag är en underbar dag för idag ska vi åka hem! Efter min underbart givande föreläsning idag, nej förresten mitt i så åker jag och Matilda hem.

För övrigt så började väl inte morgonen ultimat för Matilda duschade i en evighet så när jag klev in blev vattnet snart iiiiiissskallt. Trevligt, trevligt men vad gör det när man snart är jag hemma?! Vi hoppas att vi är hemma vid 8 tiden så det blir snabba puckar och inga massa matpauser och kisspauser!

RSS 2.0