Skump

Månen lyser starkt och utanför ligger snön(!!!!) lite smutsvit medans jag skumpar fram genom norrlands inland.... är det en grusväg måntro?

Bara en och en halv timme kvar och kissnödighetskänslan är obeskrivligt påtaglig!!

Dramatik

Då sitter man på bussen till Umeå! Jo, visst är det så och trådlöst internet har dom på bussen också. Men jag måste säga att det var bra dramtiskt innan jag kom på bussen. Visst jag var ute i liiite sen tid för att ta mig ner på stan, men i helt okej tid! Problemet var att det kom ingen jävla stadsbuss, tillslut när paniken var total ringde jag taxi. När taxikillen kom sa jag att det vara bara att snabba på för jag hade bråttom, när han fick reda på att bussen gick kvart i blev han lugn. - Men det är ju nästa 20 min kvar, var lugn. Men jag kan inte vara lugn, tider och skit är det värsta jag vet! Så jag blev väl den mest hysteriska kärring som han kört den dagen!

Men nu kustar jag runt ute i skogen för vi åker inlandsvägen till Umeå, lite spännande faktiskt, fast jag ser iofs ingenting så jag ska prova o titta på lite webtv så får vi se hur det går.

Tjingeling!

Unnat mig

Imorn ska jag fara till Umeå, det är lite pirrigt. Jag är ju en sån där nervös och töntigt orolig person, men de ska nog gå bra. Det ska bli kul också! Spännande och se dom småkusinbarnen (som inte är så små längre iofs).

Idag har jag unnat mig lite grejer.... har lite dåligt samvete, det måste jag erkänna. Men, ett par byxor, ett par leggings, en topp... hmm och så klippte jag mig också. Först måste jag säga att tjejerna på Gina Tricot var så snälla! Två gånger fick dom gå in på lagret och leta efter rätta storlekarna till mig, och det gjorde dom så snällt! Det är godhet de! Tycker jag iaf.

Sen klippte jag mig också som sagt... 400 kr.... men hon var så noggrann, la verkligen ner tid på mig! Hon var en modig frisör också för hon klippte massor på min hårt sparade längd... men det behövdes ju. Men sen tog hon tyvärr inte så mycket på uppklippningen så de var lite synd, men, men.

Men imorn drar jag iväg!! UMEÅ OCH SEX TIMMARS BUSSRESA, HERE I COME!

206

Halloj! Ville bara säga att jag är jätteglad över att jag bytt gym. Jag gillade verkligen fristilen, men de ligger så långt bort nu... eller nej det gör det inte men step in ligger 206 steg bort! (jag räknade häromdagen) Fast den anläggningen är ju inte toppen, deras stora anläggning som jag också får träna på ligger lika långt bort som fristilen så vi får väl se hur många gånger jag orkar ta mig dit... haha, slö, jajemen.

Men det är så härligt att ha kommit igång med träningen igen!






Lägger till

Ja då byter vi oro mot.... nej vi lägger till ensamhetskänslor.... mysko dag det här.

Oro

Jag har en riktigt jobbigt oroskänsla i hela kroppen. Det är så obahagligt!

Intressant

Intressant att jag skrivt ett inlägg om godhet idag när jag i nyss skrivda inlägg visar... ja .noll godhet... intressant.

AHHHHHHH!!!!!!!

Jag är så arg, så arg att jag kokar!!!!!

Jag hatar, hatar från botten av mitt hjärta! Hur?! HUR?!

Denna människa är vidrigare än den vidrigaste, spikregnande, ishala, mörka tidiga MORGON... (Hajar ni?!)

Jag önskar att jag hade mod nog att ringa till honom, bara få ur mig allt skit som kokar inuti. Han ville bli av med sitt ex Tina fortare än fortast, men vad gjorde han för att hjälpa till?! Ingenting, gömmer sig i stockholm hos sin nya  tjej som jag inte kan låta bli att tycka otroligt illa om också, bara på köpet helt enkelt.

Men jag tycket det är bra att han drar dit, att han tar ditt pick och pack och flyttar för om han skulle stanna kvar skulle jag förr eller senare stöta på honom och då, då skulle jag göra allt för att döda honom med min blick. Och vore det med lite alkohol i kroppen så vet jag inte vad som skulle kunna hända, för tyvärr är jag nog inte människa nog att våga stå upp mot honom utan modighetsserum i mig. 

Om han nu vill bli av med sitt ex, man kan ju fan fråga sig om han verkligen vill det eftersom han inte gör ett skit för att hjälpa till med uppbrottet. Han har gömt sig från första stund, och tyvärr har Tina tagit ansvar för allt. Han har gjort sig själv till ett jävla praktsvin, man kan agera som ett svin eller så kan man passivt göra sig själv till ett jävla praktsvin och grattis! Det har han verkligen lyckats med!

Idag borde allt ha varit över, men icke, han hade inte stake nog att dyka upp, stake har han iofs aldrig haft!!! Ni har Tina fortfarande nyckeln, men som Rickard sa, han skiter nog i den också...

Det går tyvärr inte att få fram alla ord som bara bubblar inom mig, men det känns lite lättare nu iaf. Tänk om jag kunde släpa det... precis som Rickard tycker... men mest av allt skulle jag vilja att Rickard ringde och skällde ut den jävla byrackan, eller nej han är inte en byracka, hans namn är skam och värdelöst nog!


Tänk

Tänk att av alla som var inne igår var det bara Ullis som var snäll och lämnade en kommentar : )

Men ni kanske planerar att lämna kommentarer i framtiden ; )

Kram på er


Godhet

Jag tycker det är svårt att deffiniera en människa som god. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag träffat någon människa som är genomgod men det finns många som har goda sidor.

Att bry sig är att vara god, att bry sig på riktigt förstås! Det är en stor skillnad på att prata och göra verklighet av saker och ting.

Jag hoppas att jag bryr mig och är god ibland iaf. Fast man mår ju lite dåligt när man tänker på alla dåliga sidor som man har. Hua!

Men jag hoppas att jag tänker på mina medmänniskor, att jag inte lämnar alltför många bakom mig. För, för mig är det viktigt att alla får känna sig viktiga och uppskattade, även om inte alla kan få det samtidigt.

Men jag måste bli bättre på att visa det, visa att jag uppskattar andra människor.

Jag börjar djupt denna morgon... haha


Varför?

Jag ser ju att ni är här... flera stycken varje dag... varför lämnar ni ingen liten kommentar?

Det vore så kul om ni gjorde det  då och då : )

Snöar

Både idag och igår har det snöat lite smått, jag kan inte låta bli att tycka att det är lite mysigt. Idag är också en riktigt bra dag för det är den första dagen (sen  förra lördagen) som jag inte måste till skolan. Jag ska tvätta, städa och så måste jag renskriva intervjun som vi gjorde igår. Så helt pluggfritt blir det inte men, men.

Igår hämtade jag min cykel förresten, skulle ju ha hämtat den i torsdags men dom hade glömt att fixa den... Ja vad ska jag säga. Inte ens var dom trevliga när jag hämtade den, jag frågade om dom skruvat fast styret för det stod inget om det men då stötte han fram att de hade dom gjort men inte tagit betalt för... som om jag skulle bli imponerad? Priser var 1033, samma som förut, trots att dom tog en dag till på sig. Jag är en missnöjd kund. Noll servicekänsla!

Tillbaka till något kul, igår gick jag på stan med Linda och Sofia en sväng, det var matmarknad på torget så det var riktigt mysig. Det blev en kvart kolbulle men den var tyvärr inge go. Men, men så kan de vara ibland. Vi konstaderade iaf att det var väldigt mysigt att gå på matmarknad, i goda vänners lag medans snön singlade ner.

Igår blev det lite idolkväll hos Ulrika också, jag lyckades traska nästan hela vägen tillbaka hem (iofs bara några 100 meter) innan jag insåg att jag tagit fel jacka. Så kan det gå.


Bitter

Dags att dissa! Är det inte jobbigt med negativ inställning? Men är jag rätt person och prata om det? Jag som en gång var drottningen av negativitet! Men det är jobbigt när man ser människor som är så bittra och mår dåligt. Jag önskar att jag kunde slita tag i dom och säga - Le! Var glad! Livet är underbart! Jag har varit där! Tro mig, jag mådde inte bra och tro mig igen, livet måste inte vara så!

Det låter väl iofs lite överdrivet att livet är underbart för så känner jag uppenbart och verkligen inte jämt. Men i det stora hela så är det faktiskt så. Ta hand om människor omkring dig, var inte så bitter!

Det är ett skydd, en kaxig och taskig attityd är bara ett dåligt försvar. - Mig kan ingen skada Jo det är precis det som händer, varje gång någon behöver säga dom orden.


Fynd - nej

Jag köpte ju en cykel, ett riktigt fynd för 700 kr! Den har visserligen skramlat och låtit en del sen första stund men de är lätt fixat tänkte jag. Så jag tog mig till Egons cykel för lite reparation. Jag frågade vad han trodde de skulle kosta - ja runt 800 kr. Jag - Va?! Kan ni räkna på det och ringa mig? Det gjorde dom och lämnade ett medelande igår och sa att det skulle kosta 1033 kr! HELT SJUKT! Det känns inte som jag har gjort ett fynd längre...

Men jag ringde upp och han berättade att det var en hel del fel på den så i samrådan med Rickard så sa jag ja... Imorn blir jag 1033 kr fattigare. Men som Rickard sa så är det väl en skitkvalité cykel som allt skakat loss och sönder på. Men vadå? Så kan det gå? Och en liten cykelaffär ska väl också gå runt. Det här är en sån sak som man bara ska betala och se glad ut, det är ingen idé och tjura. För vet ni vad? Bland de värsta jag vet är snåla människor som... resten kan ni nog ; )

Nymodigheter

Jaha, ännu en iskall morgon trots att jag hade fullt ös på elementet, men vet ni varför? För att det är iiiiiiskallt ute. Jag har inte gått och kollat hur många minus... men några stycken är det nog iaf. Så idag blir det vinterjackan på påväg till skolan.

För övrigt så är jag väldigt missnöjd över att ha grannar! Dom går upp och startar sin skruttiga volvo och sen går dom in i typ en kvart så får den stå där och frusta och pusta. Det ingår ju faktiskt motorvärme här... men dom har väl inte såna nymodigheter. Morr....


Kyla

Godmorgon, eller nja inte riktigt. Jag gjorde ett test igår, jag hade inte elementen på fullt ös och vad händer då? JO DET ÄR ISKALLT! Det är dom alternativen som jag har, fullt flås med bastuvarning eller noll = iskallt. Suck. Men vadå, lämplig värme är väl alldeles för mycket lyx. Det är raggsockor på som gäller helt enkelt! Burr!





Mat

Just nu mår jag bra, och vet ni varför? För att jag sköter min mat. Varför gör man inte det oftare?

Jag kan jättemycket, mer än många. Och tro mig det har tagit många år, många tårar, mycket bantande, tokätande, tränande, mycket pengar och många människor med kunskaper som kan både kost och känslor.

Problemet är att jag inte alltid använder mig av mina kunskaper. Jag är själv ett riktigt pucko när det gäller mat ibland men det jag måste säga att det gör så ont att se andra som är värre! Jag vill bara ta tag i dom och skaka om och skrika - du kan inte leva sådär!!!!!.... men det gör jag inte.

Jag blir iofs lite imponerad av människor som inte äter på en hel dag, fast det är för att jag inte förstår varför dom inte dödar någon på grund av sitt låga blodsocker, det skulle jag göra.

Nej frukost, lunch, middag och gärna några mellanmål så är livet på topp!




Härlig söndag!

Idag har jag haft fullt upp, det har varit en jättebra dag så jag är laddad med bra energi.

Jag skulle följa med Linda till kyrkan men det var inställt så vi gick till en annan kyrka och det var kul. Det var en frikyra som heter EFS kyrkan. Men jag ser verkligen fram emot nästa sön då vi kan gå till Lindas kyrka istället! Jag är ju lite skeptisk till det hela men jag vet inte vad man behöver känna och tycker för att gå till kyrkan. Jag tror ju att det är bra att tro, men jag tror också att tro är farligt. Men jag har ju en väldigt stark tro, och det är att jag tror på människan, det är viktigast för mig.



Senare blev det grupparbete i skolan, på en söndag!!! Helt sjukt, men det var faktiskt kul och det var så fridfullt och sitta i skolan där det var alldeles lugnt och öde, typ.

Sen blev det stress och hast för jag hade glömt bort att jag bokat mig på ett bodybalans pass. Men jag hann och det gick bra. Jag var lite orolig för handen men nu verkar den mycket bättre!

Nu har jag ätit blodpuddig med keso, lingonsylt och morötter! Vilken söndagsmiddag va! Men jag gillar det, så det så!

Glömde mig mobil hemma idag, inte så bra, 8 missade samtal och 4 sms, hur gick detta till? Var alla tvungna att höra av sig bara för att jag för en gång skulle glömt mobilen? Knas

Tjingeling!

 

 

 



Körslag och krig

Ikväll cyklade jag ner i kylan till Sofia och Linda för lite tvmys. Elin var där också och hennes jättegoa kompis Isabell. Det blev körslaget för hela slanten och sen youtube-klipp med shan da man. Vi hörde en riktigt rolig låt också, men den finns inte på youtube så jag kan tyvärr inte lägga upp den : ( Men men, Östersund hette den iaf och spelar faktiskt lite dom inskränkta tankar som jag har... även om dom inte handlar om just Östersund.

Sen var det bara att trampa hemåt igen, och jag som äntligen fixat dit cykellysen! Jag är så stolt.

Förresten har jag inte pratat med Rickard på hela dagen. Jag har ju glömt att skriva att han är ute i "krig"! Det är övning i Nyköping så istället för att Rickard skulle få sova hemma i sin sköna säng blev han tvungen att sova i ett tält med ett gäng gubbar och en hund som sängkamrat. Dom är även tvungna att vara nattvakt för att elda för att få värme i tältet och Rickard ska vara beredd att åka ut om han får något viktigt uppdrag... ja... vad ska jag säga? För det första är det kul att Rickard ska sova på detta vis eftersom han knappt tål att sova med mig! HA,  HA säger jag åt det (med ironi i rösten) Men Rickard kontrade med, - men tänk om det blir krig.(han menade att de behövde träna och mobilisera sig Jag kontrade tillbaka - ja då får vi väl ta det då.



Och som sagt, kanske är det något allvarligt krig där hemma för jag har inte fått tag på honom.

Tjingeling!


En gnutta glöd

Usch, jag mår lite dåligt. Jag längtar hem, jag längtar till Rickard, till mitt hem och allt som är mitt liv där hemma. Det är väldigt tufft och väldigt mycket i skolan nu och det blir bara värre så det hjälper väl inte direkt till på vägen.
Men jag zappade lite på tvn för nån dag och såg vem dömmer amy? och jag kommer ihåg det programmet från när jag var liten. Jag tyckte att den äldre kvinnan som spelar socialarbetare var hur häftig som helst och hennes arbete var jättespännande. Hon var en sån härlig stark kvinna och det gjorde hennes karraktär och det sociala arbetet ännu mer spännande. Jag önskar att jag bara får/har en liten gnutta av den glöden och styrkan. Men jag får väl försöka tänka på det när jag sliter med mitt plugg. Men det är väl egentligen inte pluggandet i sig som är problemet utan det dåliga samvetet för att jag inte pluggar....




Tuttis

Idag blev det lite afternoon tea på tuttis! Det var en buffé med scones, marmelad, ost och lite annat smått och gott. Supermysigt och supergott! Härligt sällskap också såklart! Namnet tuttis gör väl inte att jag får gåshud direkt... eller jo det gör det, fast inte på ett bra sätt. Men det är ett jättebra ställe, här i norr tycker dom om sina egna grejer, naturlig och lokalt!


Idé eller verklighet?

Jag har precis avslutat ett samtal på nästan 2 tim med Tina. Det var så härligt! Imorn flyger hon dock till Turkiet så då får jag klara mig utan henne en vecka. Men vi klurade lite på en idé...

WE ARE GOING TO TEXAS BABY!

Haha, det vore riktigt roligt iaf. Jag har alltid drömt om att åka till USA, tänk om det kunde bli så?!

Haha, det här är väl en verklighetstrogen bild som representerar Texas!!



Sova?

Jag är jättetrött. Kanske ska jag sova då... men, vill jag de... jobbigt...

Aj, aj

Mina dumma hand, det gör så ont. Jag har haft mitt jäkla handledskydd hela dagen men tyckte att handen behövde "andas" lite ikväll. Men gud så ont det gör. Läkaren säger att det förmodligen kommer att vara såhär fram och tillbaka. Dom kan operera men risken är väldigt stor att problemen kommer tillbaka.

Men jag försöker vara postiv, ibland är ju handen bra. Men det är tufft. Jag klarar inte tunga saker och det är till och med svårt att skriva på datorn eftersom det strålar genom hela handleden. Men jag får väl inte skriva så mycket framöver...

Fynd igen

Jag har ju inte visar upp mina fynd som jag och mamma hittade förra veckan! Jag vet inte vad det är för fel på mig just nu men det blir en hel del barnsaker...

Spelet råttfällan kostade 10 kr! Och jag och Rickard hade riktigt kul när vi körde 3 omgångar den kvällen, jag vann alla 3!! Fast jag tror han gjorde sig med flit.. men, men jag vann ju iaf!



Loket hade jag sen innan men denna lilla vagn hittade jag på loppis för 10 kr. Det är visseligen en lite senare årmodell, ser det ut som iaf. Men den passade ju! Rickard berömde mig för mitt braiga öga som hittade den!


Framme

Nu är jag i norr igen. Och vet nu hur man vet att man är i norr? Man ser snön på fjällen och busschaffören frågar om man varit ute och rest sen när man kommer till sin lilla stuga står det en snöskyffel och en sopborste på trappen : )

Men tyvärr så hjälper det inte så mycket. Det är något som bara kryper under skinnet. Jag vet att de tar lite tid att landa, snart känns de bättre igen. Men det är tufft att vara här uppe.

Men, men snart ska jag få krypa ner alldeles själv och sussa sött i min säng. Det ser jag fram emot. Haha.

Men nu glömde jag nästan! Jag fick vara en god medmänniska imorse 07,20 när jag kom till Stockholm! En engelsk kvinna kommer fram och frågar, på engelska såklart, var man kan köpa biljetter. Hon skulle med 07,37 tåget till västerås så jag sa att jag kunde följa med henne dit. Väl där var det stängt så jag sa att hon kunde köpa en i maskinerna som står där. Hon tog jättelång tid på sig och jag blev så nervös för hennes tåg skulle ju gå snart. Jag kollade från vilket spår den skulle gå och när hon var klar så gick jag fram och frågade om de hade gått bra och sa att hennes tåg gick från spår 4 och visade åt vilket håll det var. Hon var så glad och tacksam och tackade så mycket. Det kändes bra! Men engelskan var inte på topp sådär på morgonen, det kan jag säga. Haha.


Svacka

Idag tänkte jag en tanke som har tänkt till och från ibland. Varför gör jag det här? Varför kunde jag inte bara jobba på Blomsterlandet och vara nöjd och glad?

En annan sak är att jag verkligen gillar att vara här hemma och dona och greja. Helst av allt skulle jag väl vilja vara lite av en hemmafru. Men så är väl inte vår värld  uppbygd, inte här i sverige iaf. Men å andra sidan skulle nog hammafrulivet bli väldigt tråkigt i längden. Det är väl det som är mitt problem, att jag blir uttråkad.

Men trädgårdarbete är väl bland det bästa jag vet (just nu iaf). Varför kunde inte allt det vara nog då? En kombination av det? Jag vet inte...

Men jag är väl nere i en liten svacka nu. Imorn är det dags att åka till norr igen efter en riktigt lång tid här hemma. Det är väl egentligen resandet och upprivandet med att flytta fram och tillbaka som är jobbigt. När jag väl är på den ena eller den andra platsen så känns de rätt bra.

Men, men. Nu är det dags att förbereda det sista för tidigt imorn bär det av....


Tis 13/20

Jag har varit dålig på att skriva på sistone. Men det har varit så mycket, både roligheter och tråkigheter.

I helgen fick jag iaf vara på Daltorp och det var mysigt, trots våra miljoner husdjur till vinterflugor. Men Rickard sover bra, trots deras eviga surr. Men han tycker att jag ska vara glad för det är iaf inte såna flugor som anfaller människor...

Så här fint är det iaf dukat i vår lilla stuga



I skåpet har Rickard hittat lite salt från... förr i tiden.



Sen så hittade jag Sessan på en stolpe, hon var så snäll och ställde upp som modell. Djur är verkligen underbar, djur och natur. Jag längtar tills jag ska få bo på landet och odla i mina land och plocka frukt från mina fruktträd.

                   


Syster yster

Nu är jag hemma hos min syster. Igår hade vi en systerkväll och lagade middag och tittade på film. Hon bor så mysigt här ute i skogen (på samma grusväg som mamma).

Men vi får se hur resten av dagen blir. Mormor ringde precis och berättade att både hon och morfar kommer hem från sjukhuset idag... Hur ska detta gå? Nu är det mycket att fixa med. Men jag ska inte åka upp till Östersund förens på onsdag så det är en jäkla tur för nu kommer mormor och morfar behöva en hel del hjälp!

Men ikväll ska jag ut och äta lite middag med lite flickor. Ange är i stan så får uppdateras lite.

Tjingeling

Ta slut?

Igår morse kom mormors tarmar ut ur hennes opreationssår....

I måndags var vi och tog bort några stygn och åkte och handlade lite mat och så men något hände uppenbarligen den natten.

Igår fick jag och mamma åka till lägenheten och packa hennes saker och städa upp. Vi fick inte träffa henne efter hennes akuta operation men hon mår efter omständigheterna bra.

När ska detta ta slut?

Löv

Idag har det varit en dag med en hel del tårar faktiskt. Det har varit så otroligt mycket grejer men jag fick lite tid o vara ute i trädgården iaf och det var superhärligt. Fint väder och löven var ovanligt sammarbetsvilliga. Haha.



                   


Turné



Så här ser det ut när man är ute och far med sin syster och mamma som jag var igår. Vi var på turné i Tystberga. Haha, ja jag förstår hur det låter men det var en massa (några) ställen som hade öppethus och loppis och sånt.

Jag fyndade en hel del, en väska, en plånbok, en barnleksak (AHH!!!), ett halsband och en ljusstake. Och sen köpte jag lite rökt korv till Rickard också.

Här är den härliga väska, gammal och sliten, ca 70 kr





Här är den lagom tantiga plånboken, 10 kr!!!





O sen leksaksbilen.... hur tänkte jag nu? Typ, 50 kr



Det var en riktigt trevlig dag, trots regnet som öste ner till och från. Till slut hamnade vi på Daltorp för en fika och mamma och Emeli köpte lite honung. Jag tror allt att Emeli blev lite småkär i Acke.

För övrigt så kom 4 st genomblöta pojkar ut till Daltop, Rickad, Jonte, Nisse och ett nytt tillskott i Mc-klubben,  Micke. De var alla ute och lekte i skogen med sina motorcyklar, hujedannemig att alla lever fortfarande....

Här på kvällen har jag och Rickard varit hos Elle och Axel, jag lånade väl sisådär... 17 filmer eller något. Men det kan vara bra att ha för jag ska väl upp till Östersund på tis.

Tjingeling!

OND!

Nu måste jag skriva om något jobbigt...

Risken finns att jag hänger ut någon men jag nämner inga namn. I helgen har jag  varit med och delat upp ett liv. Jag har hjälpt någon att flytta ut allt denne äger ur det som en gång var deras.

Jag blir så arg, denne andre i denna föredetta tvåsamhet har f*n knappt varit delaktig. Denna har glömt * år som om det var ingenting. Men var det verkligen så? Hur kunde denna människa som inte ville ta beslutet att gemensamt göra slut istället bara avsluta allt själv och ett par veckor senare vara med en tjej som presenterar sig som dennes flickvän? Hur gick det till?

Gör det ont? Gjorde det ont? För i hel**te, har du några känslor? Om det gör ont, visa det! På något j**la vis! Det fanns två i denna föredetta tvåsamhet, låt henne veta att det gjorde ont för dig också.

Denne bor uppenbarligen inte i deras föredetta gemensamma lägenhet. Gör det ont? Saknar du att det faktiskt var ni som levde i den? Gömmer du dina känslor i en annan? För * år kan inte bara vara borta, över, glömda hur som helst. Det funkar inte så... det kan inte funka så.

Och hur? hur kunde du helt plötsligt ha ork och vilja att låta allt stå åt sidan som förr var så viktgit för dig. Din föredetta flickvän gav alla, allt hon kunde. När hon föreslog det som du nu uppenbarligen vill göra sa du blankt nej, förstår du hur ont det gör? Förstår du vad ont är? FÖRSTÅR DU ATT JAG TYCKER DU ÄR OND!?

Total frihet!

Nu är den postad och klar! Tentan är över och förbi, förhoppningsvis iaf.

Det är bland det bästa som finns, helgen efter en tenta. Problemet med mig är ju oftast att jag är nöjd med det jag gjort. Det är iofs bra för då kan jag slappna av men å andra sidan är sällan mina lärare överens med mig. Haha.

Imorn ser jag fram emot en härligt dag. Jag har redan nu 9 saker på min attgöralista så det blir fin, fint.

Men nu ska jag kasta mig i soffan, glo på tv och ringa och skvallra med lite vänner




FRIHET!


RSS 2.0