"Miss you like candy"

Ja då har man upplevt en dag som ensam "sineltjej". Idag blev jag helt lämnad, ingen ville leka med mig så jag gick själv med min ensamhet till en hundutällning som var i stan. Jag måste erkänna att det kändes bra konstigt, men jag hade lite tur iaf för i en ring var det Bullterriers som ställdes ut, så där blev jag kvar. Hur som helst, Rickard har varit så jäkla upptagen dom senaste veckorna, så även idag. Så när jag vänder mig till nästan alla jag känner och ALLA är med sina killar kände jag mig verkligen som den ensamma singeltejjen!

Men nu är jag hos Tina och vi har betat av ännu en melodifestival omgång. Efter det fastande vi på youtube och tittade på diverse musikvideos,varav en gammal goding av Mandy Moore med en passande del i texten -Miss you like candy. Det var ju bara för bra. För idag har jag beklagat mig för Rickard att jag inte ens kunde vara med min allra bästa vän! Han var inte sen att lista ut att min allra bästa vän är godiset. ; P Sorg i mitt hjärta eftersom detta är min fjärde vita dag... fast grattis och kämpa på också!

Dyker ner i soffan och gör ingenting

Idag är inte hjärnkapaciteten på topp... någon som undrar varför?! För att jag återigen fallit i hokus pokus fällan! Ja, ja men sån är jag, de är bara att kämpa på nu i 2 "avgiftningsveckor" för att sedan laddad och redo (och förhoppningsvis lite lättare) kämpa vidare med nyttig mat och mycket träning.

I övrig är jag igång på praktiken igen efter 2 dagar med feber. Tänk att jag aldrig kunde tro att jag skulle klara av att ha de så slappt. Att sitta på arslet och göra typ ingenting är inte min grej, men jag måste säga att jag börjar bli riktigt bra på de nu, så bra att när jag kommer hem dyker jag i soffan och fortsätter att göra ingenting... så vem ska tvätta och städa kan man fråga sig?

Ja, ja nu ska jag dyka i soffan igen och titta på lyxfällan.

Skrattattack och barnbaciller

Jag har haft lite ångest för att jag inte skrivit på några dagar men i fredags var jag som sagt på en resa till Åbo. Det var skitkul, de var jag, Tina och Tinas mamma. Hon är så jäkla härlig! Vi hade såååå roligt och på middagen skrattade vi så tårarna sprutade! Det var hur som helst en lugn och trevlig resa som jag gärna gör om.

På söndagen var det sedan dags för barnkalas... jag var så nära på att backa ur men jag gjorde det inte. Kalaset gick iofs ganska bra, men allt tjat och detta underbarn skavde hål i mitt huvud och kamerablixtrarna gjorde att jag tappade synen till och från. Paketbordet vet jag inte om jag ska tala om men.... VAD SKA EN ETTÅRING MED ALLT DE DÄR TILL?! Hur som helst så tror jag att dessa barn delade med sig av en och annan bacill för jag har legat hemme i feber igår och idag. Nu låter jag ju väldig negativ till barn men jag kan säga att vissa barn va söta o goa på kalaset... men inte alla. Och problemet blir ju denna hysteri kring dessa "under" som gör att de småkryper i kroppen. Sen blir jag lite rädd när de dyker upp en trebarnsmamma som ser ut som... som att hon har sett bättre dagar helt enkelt.

Hmm de känns knepigt de här, jag vill inte att någon ska komma den dag jag får ett eget litet barn som jag avgudar mer än allt annat på jorden och säga - vad var det jag sa!
Men det är något, något med hela grejen som får det att krypa i mig som sagt... fy tusan va allt blir fel nu... men, men. För jag vill ju vara den Mamma som lägger ner hela min själ i mina barn och ställer upp på deras fotbollsmatcher och allt sånt, men jag vill inte glömma mig själv på vägen! Livet får inte sluta för att man får barn! Det får bara inte vara så!

Ja, ja nog med flummiga ord i mitt febriga tillstånd


"Inte stämt din inre orkester"

Livet är bra roigt ibland. Tänk att jag kan ha så mycket gemensamt med mina 50 + kamrater här på avdelningen Verksam på Arbetsförmedlingen. Ibland får jag skratta gott åt deras tokigheter! Nils är bäst, han är så kul o han tycker att han själv är så kul att han viker sig av skratt o de gör allt ännu roligare.

Igår stod en debettartikel i Aftonbladet angående arbetsförmedligens coacher o den var allt lite bra, där hittade Nils kommentaren att - du kanske inte har stämt din inre orkester.  Haha. Ja, jag säger då de.

Snart ska jag gå hem iaf och sen bär det av med Silja Galaxy... efter en bilresa med Tina... Men först ska jag skriva ett slutdokument och ha lite handledning.

Bye bye

Vapenvila

Ja... vad ska man säga... snabba svängar blir det. Spontant så blir det adjöresa för Tina så vi bokade en kryssning med Silja Galaxy... Hon ville så gärna att jag skulle följa med eftersom hon, som hon säger - Ska till helvetet. (Hon har fått jobb i Oskarshamn på kärnkraftverket).

Ja hur som helst, alltså blir det vapenvila... o fan vet hur länge den kommer pågå?! När man har tryckt på on så... ja så är det jäkligt svårt att hitta off-knappen. Men jag ska kämpa, jag ska försöka att inte tappa greppet totalt men framförallt, se till att komma tillbaka till sans så fort som möjligt efteråt!

Natti natti

Krig igen och vita dagar...

Ja som sagt, är det uttjatat nog? Ja, de har de varit sedan länge...

Idag har jag min första vita dag på ett bra tag. Lite godsaker skulle ju inte sitta fel.... men icke, jag skall inte ge vika... inte idag iaf.

Nu är det upp till kamp, men en bra kamp! Det är ju sunt att tänka så iaf, inga konstiga hokus pokusgrejer.

Men vet ni va de värsta är? Att jag kommer hålla på så här så länge jag lever.

Tänk om man kunde fungera lite allmänt normalt.


In, ut principen

Vilken härlig dag det har varit! Solen har tittat fram och det händer inte ofta nu för tiden!

Igår var jag som sagt otrogen och provade på en ny naprapat och de fick jag ju ångra, visst knäckte hon och fixade men min härliga finska man till naprapat är fan så mycket bättre. Men sån är ju jag, jag tror alltid att gräset är grönare på andra sidan så jag vill prova på nytt ; ) Jag hoppas hon njuter av mina 400 kr för några mer pengar av mig får hon inte. För jag tycker verkligen inte att naprapater ska jobba med löpande band teknik - med in, ut , in ut principen... haha.

Igår var jag hos Mia o tittade på Lets dance o ikväll hoppas jag att det blir melodifestivalen någonstans, men jag vet inte var, än... Visst är jag lite tråkig, men jag vill inte vara ute o supa, svina och slåss, jag vill inte sånt nu för tiden.

Inga loppisfynd blev det för mig och Elle idag, men så blir det ibland, det var härligt och vara ute o promenera i de fina vädret iaf!

Mår konstigt/ostabilt

Idag har varit en knepig dag... hela veckan har iofs varit mer eller mindre knepig. Efter min helg i Göteborg har jag inte riktigt hämtat mig. Jag har haft så mycket att tänka på och göra så det har också rört sig i mitt huvud som ett ont orosmoln. Jag funderar lite på om det kan vara såna där "kvinnliga känslor" som gör att jag mår såhär just nu också.... ja de kan nog bero på rätt mycket helt enkelt.

Men imorn är de fredag o de känns toppen! På lördag ska jag tra med Elle och Tina på loppisturné här istan så får vi se om vi hittar något kul. JAG ÄLSKAR LOPPIS!

Imorn har jag för övrigt en riktigt händelserik dag på jobbet, vi har ett möte inbokat och de missar jag eftersom jag ska till naprapaten, otrogen är jag också!... mot naprapaten alltså, nu ska jag prova en ny igen, tänk att jag aldrig kan vara trogen ; )

30-årskris

I helgen var jag i Göteborg och jag och Tina njöt gärnet på vårt fina hotell. På lördagen var det 30 års fest men jag måste erkänna att jag fick lite smått panik. Alla var förlovade, gifta eller hade barn, eller diverse kombinationer. Helt plötsligt fick jag avsmak för hela grejen.

Varför ska alla följa denna mall egenligen. Jag som tycker det är så fint med förlovning och bröllop o så men nu kändes de bara.... fel. En teori till varför dessa känslor väcks kan ju vara att det är så långt ifrån var jag står nu och att jag helt enkelt är lite rädd.... men jag vet inte, jag har helt enkelt svårt o tro på allt de där... på den där småfalskt lyckliga fasaden.

Ja, ja hur som helst är jag tillbaka i verkligheten och idag på tjejgruppen bestämde jag att tills nästa vecka ska vi komma på ett mål för oss själva! Jag undrar vad mitt mål kommer att bli?!

Nu ska jag landa i soffan och bara myyyyysa.



Det är inte lätt!

Det är inte lätt med ett måndag till fredags jobb.... det är skönt... men inte lätt... När ska man göra allt man vill göra?! Helgerna räcker ju inte till, man får skjuta på allt så man blir uppbokad flera månader framöver.


Men, men så är väl det verkliga livet så det är bara att vänja sig. Praktiken går bra, jag är så glad att jag började utbilda mig när jag blivit lite "äldre" för på min praktikplats behövs det att man är en tjej med erfarenhet och skin på näsan. Sen har jag visserligen inte jobbat inom denna branch men 5 år på Blomsterlandet härdar dom flesta!

Imorn ska jag och Tina sticka till Göterborg! Jippie! Det ska bli så kul! O så ska vi bo på hotell också, kan de bli bättre?! (Inte för min fattiga studentplånbok men va tusan! ) Jag ska ligga i hotellsängen och smula choklad och bara ha de såååå bra.

Nu ska jag packa, vika tvätt, packa ner nagelprylarna, plocka ur diskmaskinen, hänga tvätt och titta på tv! Jippe vad jag gillar mitt 8-17 (plus tränings) liv!


RSS 2.0