Underbar kväll!

Igår hade jag den roligaste kvällen på länge! Vi hade gjort ett hemmagjort julbord och det var sååå mysigt! Sofia och Linda hade dukat så fint! Det såg ut som värsta lyxrestaurangen! Det är otroligt vad man kan göra med ett lakan och lite fantasi! Haha.

Det var hur som helst jättegott och lyxigt. Det bästa var att vi blev kvar där hela kvällen och bara satt och pratade, skrattade och sjöng! Hellre än bra såklart men fy tusan så kul det är med julsånger!

Det var en härlig kväll och snön singlade ner så fint. Därför lyckades jag ta denna fina bild på vägen hem!

Någon som undrar... jo jag gillar fina lampor...

                                               
Förresten.... just nu gör jag de sjukaste! Jag äter pepparkaksdeg o glor på tv. Jag var så sugen på något gott o så kom jag på! Jag har ju köpt pepparkaksdeg för att baka pepparkakor framöver.... det verkar som om jag måste köpa ny deg till det! Haha.


Spyfärdig!

Uhhh, jag som trodde att smoothies var nyttigt! Så jag som gjorde mig en stor en ikväll ångrar nu min glupskhet. Fy... jag ska lägga mig raklång på soffan nu o titta på idol. Idag har jag jobbat hela dagen också så jag är rätt trött och mitt hår luktar saffransrutor.

Tänk om Rickard vore här nu så jag kunde gosa ner mig i hans famn... men då skulle jag ju inte få titta på idol samtidigt... haha.

2 positiva besked!!!

Nu har jag fått 2 positiva besked idag!! Jippie! Jag försöker vara glad fast det känns som att livet allmänt suger just nu! Jag har bokat övernattningslägenheten till Morgan och Tina när dom kommer så jag och Rickard får lite tid för oss själva! Sååå mysigt!! Sen ringde Krister så det blir en heldag på kafét på fredag! PENGAR! Nu kom jag på en tredje bra sak idag, jag fick massor med lön! Över 4 000 eftersom jag jobbat på två olika jobb förra månaden. Men... så fick jag c på psykologikursen... men ja 4 000 kr var det väl värt!

Kämpa på Josefin!


Slö, slapp och likgiltig

Ja som sagt, i förrgår kände jag mig inte som mig själv, och igår bröt helvetet loss. Helt sjukt!!! Hormonerna i min kropp åker nog bergodalbana för jag har fått mens för första gången på ett halvår... ursäkta detaljerna. Jag sover jättelänge varje morgon, jag som brukar hoppa upp ur sängen halv 9. Jag tycker det är så tråkigt att skriva sorgliga saker men det är så det känns just nu, ganska sorgligt helt enkelt. Det händer mycket kul framöver men ändå är jag inte glad. Nästa vecka är fullproppade med kul grejer och ändå sitter jag här... slö, slapp och likgiltig. Men det går nog över, det måste det göra, för jag saknar mig själv.

Denna hemtenta värmer inte mitt hjärta, jag vill bara inte, det går bara inte. Men jag måste för idag har jag ett mål! Ikväll ska jag nog iväg på en ridlektion! Då måste jag ju ha hunnit göra en massa innan dess! Så nu gäller det, fullt ös medvetslös!




Känner mig inte som mig själv

Jag vill göra något kul... jag vill inte plugga och göra denna dumma hemtenta. Jag är verkligen inte alls sugen. Förlåt men jag är lite allmänt nere idag. Jag kan inte riktigt sätta fingret på varför... jag tror det är det som är värst. Men det snöar ute iaf! Det gör mig glad, det tycker jag är jättemysigt.
 

                          

Imorn blir det soppan, tror jag iaf. Det vore bra att sparka sig i arselt och hitta på något. Till helgen blir det filmkväll och vi ska se på American crime. Det ska vara ett upplyftande film har jag hört.... Nej nu ljög jag...

Jag har ju roliga saker att se fram emot... men ändå är jag nere... helt sjukt. Jag känner mig inte som mig själv...

Jobbiga helger!

Tänk... nu är det fredag... och min mage knöt sig av oro. Jag tycker inte riktigt om helgerna här uppe. Hemma vet man precis vad man ska göra och det är så skönt att ha lite tid för mig och rickard och för familjen! Söndagsmiddag hos Rickards family är ju bland de bästa jag vet.

Men nu är jag här... i Östersund och då ger helgen mig ångest! Det är inte kul, men det är bra att jag har jobb på kafét ibland på helgerna så jag får utlopp för mitt behov av lite fysiskt arbete.

Ja, ja det är väl bara att jag vänjer mig för risken är att jag blir här enda tills det är dags att åka hem till jul! Ahh va läskigt, men det är bra träning. Jag vill vara en stark självständig kvinna... fast jag har pojkvän. Haha. Vänta nu, är det bara jag som kommer att tänka på låttexten - Jag kommer hem igen till jul!

Ikväll blir det idol med några klassisar så det ska bli så mysigt så!

RSS 2.0