Hellre dåligt än aldrig

Igår fick jag höra de citatet. Det hela dök upp när jag berättade om min blogg. Jag erkände att min sång inte var speciellt bra men att de är kul att gå o nynna för sig själv. Då sa han - hellre dåligt än aldrig. Och just då kändes de som ett skitbra citat, kanske var det vinet, kanske var det partystämningen. Dom orden funkar iaf väldigt bra när det gäller att sjunga för sig själv. Men idag tänker jag på andra saker... och nej då gäller inte -hellre dåligt än aldrig... hihi

Det låter som att jag är någon "Idol wannabe" här men nej nej, jag sjunger bara falskt i nära vänners lag eller i närheten av Rickard så han är nära att explodera. Kort sagt mitt liv har egentligen inte så mycket med sång och göra, men Rickards har, när han är med mig. Haha

Ta ut min hjärna!

Oj oj va mycket känslor man har, tänk om någon bara kunde ta ut min hjärna och analysera mig litegrann! Men tänk om någon kunde kunde få mig att öppna skolböckerna!!! Det vore bäst av allt!!

Tänker på resa hem men det går lite trögt, förmodligen blir det inte förens om 3 veckor och då har jag varit här i nästan 5 veckor! Helt schjukt!

Idag har jag jobbat, det var kul!! Kunderna var så snälla och glada, jag tror cafékunder är trevligare än blomsterkunder! Hoppas jag får jobba mer snart, det var härligt att få jobba lite fysiskt och sen sitter ju inte lite extra pengar fel : P

Nu ska jag titta på americas next top model och bara mysa i soffan! Hihi!

Kön till Oskars

Vi som skulle till Oskars igår på lite soppa, men det var den längsta kö dit som jag någonsin sett! Så vi gick till Paus istället och hade en jättetrevlig kväll, jag njöt av en frukttallrik och 2 glas vin. Vi skrattade och skvallrade och njöt av kvällen, imorn blir de lite mer party, dags att ladda!!

Mormor+Oprah

Tänk vad jag har skämts för min mamma och mormor som älskat loppis och secondhand i åratal! Mormor har också  alltid älskat tygkassar och det var riktigt jobbiga när jag var yngre, jag skämdes ögonen ur mig när jag var tvungen att följa med till affären. Sitter och tittar på oprah nu och de pratar om naturen och ekologiska varor och återanvändbara kassar.

Idag är inte bara jag utan hela världen inne på denna bana, tänk hur många loppisar som har poppat upp överallt nu och hur många snygga tygkassar det finns! Nu behöver man inte skämmas för att tänka på miljön och gilla unika grejer från loppisar.

Tänk vilken hipp mormor jag har, hon var helt enkelt bara före sin tid : ) Jag får tacka både Mormor och Mamma för mitt intresse för secondhand och loppis, tänk va många fynd jag har gjort!

En hjärefråga för mig är dock vatten! Precis som reklamen säger, vem skulle komma på iden att sälja is till Eskimåern? Kanske samma personer som säljer kranvatten till svenskar! Fy tusan säger jag bara! På Oprah tipsade dom att det inte var bra att fylla plasflaskor med vatten eftersom de släpper ifrån sig gifter så nu ska jag ut på stan och leta efter ekoflaskor!

Ekologiska varor är dock något jag jobbar på, de kostar lite mer men jag jobbar på de, det blir ofta ekologiska bananer i filen till frukost och det är ju en början!


Förlåt!

Jag som skulle bli så duktig på att blogga... eh ja va spelar de för roll egentligen men NU ska jag börjar igen!

Jag har haft en härlig sommar hemma i Nyköping, jag älskar verkligen Nyköping, det är mitt hem! Jag har tyvärr inte hunnit med så mycket som jag ville i sommar, det är sjukt va fort tiden går. Själva sommaren har iofs inte gått så fort men tiden tog ju slut fast jag hade tänkt att hinna göra så mycket mer. Jag bara sköt allt på framtiden o sen tog sommaren slut.

Men jag har hunnit med lite iaf, bla ungerfär 2 och en halv soldag, alltså dagar då jag legat ute och solat och myst. För soldagar har det varit massor mer, men då har jag slitit på Blomsterlandet.

Några tack nu, tack Tina för båtresorna, både den då vi dansade tills fötterna blödde och den vi log o gosade nere i... ja va de nu heter på en båt, ja nere i den iaf.

Tack Elle och Ange för den lilla soltid vi fick vid Buddsjön och dom partykvällar vi hann med, eller jag ställde upp på : P Elles födelsedagspresent var ju ursöt också men den där glassen i hamnen väntar jag fortfarande på!

Tack Mamma för att du finns och är min egen goa lilla Mamma, tänk va loppis har blivit min grej nu!

Men världens största tack till Rickard som måste vara en utav den bästa pojkvän man kan ha! Gud va allt blev övergulligulligt nu men han är det! Vi har åkt på roadtrip och haft de bra! O fy tusan vad jag saknar honom nu!

Men tack för idag och jag hoppas att jag blir duktigare nu, utifall någon vill läsa om vad som händer mig... haha

RSS 2.0